- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Γερνάω επιτυχώς»: Η Μάρω Κοντού εξομολογείται ότι τα έχει καλά με τον εαυτό της
«Δεν αισθάνομαι μόνη μου» δηλώνει η ηθοποιός
Μάρω Κοντού: Η ηθοποιός που απολαμβάνουμε στη σειρά «Γη της Ελιάς» μιλά για τη μοναξιά και δηλώνει «γερνάω επιτυχώς»
Η Μάρω Κοντού παραχώρησε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις και μίλησε για την επιλογή της να ζει μόνη, τις αισθητικές παρεμβάσεις και δηλώνει: «γερνάω επιτυχώς».
Η αγαπημένη ηθοποιός που απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά του Mega «Γη της Ελιάς», μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αποκάλυψε ότι ακόμη και σήμερα βλέπει ευχάριστα τις ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει: «Είναι σαν βλέπω τη μικρή μου αδελφή ή ότι είναι μία φίλη μου. Ευχάριστα τις βλέπω, γιατί έχω κάνει αξιόλογες ταινίες που παίζονται μέχρι σήμερα και αρέσουν. Τα θυμάμαι όλα, αλλά δεν νοσταλγώ. Κοιτάω το σήμερα και ίσως κάνω και ένα σχέδιο για το αύριο, παρ’ ότι γελάω με τα σχέδια, γιατί άλλες λες και άλλα γίνονται. Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση τώρα απ’ ότι νεότερη. Στην διάρκεια αυτών των ετών είχα την τύχη να ανακαλύψω εμένα και ποια είμαι εγώ. Έχω κερδίσει ένα 90% της αυτογνωσίας μου. Ήμουν πολύ αθώα, πολύ αγνή και πολύ καθωσπρέπει. Τώρα δεν φοβάμαι τίποτα», δήλωσε η Μάρω Κοντού.
Μάρω Κοντού: «Τα έχω καλά με εμένα»
Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για κάτι στη ζωή της απάντησε: «Δεν έχω μετανιώσει. Ίσως θα μπορούσα να λείπουν μερικά πράγματα, αλλά δεν έχω μετανιώσει. Όλα αυτά έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Τα έχω καλά με εμένα, γερνάω επιτυχώς». Ακόμη, παραδέχθηκε ότι έχει κάνει επιπολαιότητες στη ζωή της: «Ένας από τους δύο γάμους μου ήταν πολύ επιπόλαια κίνηση. ”Πετούσα στα σύννεφα” λόγω του έρωτα, αλλά κάποια στιγμή έρχεται η πραγματικότητα που μπορεί να είναι διαφορετική από αυτό που ήθελες και φανταζόσουν».
Σε άλλο της συνέντευξης, η Μάρω Κοντού είπε ότι την εκνευρίζουν οι βλακείες. «Ο κουτός και πονηρός άνθρωπος, ο σούπερ φιλόδοξος και ο ατάλαντος άνθρωπος. Δεν μου κάνουν ενοχλητικές ερωτήσεις, γιατί εγώ δεν τις βρίσκω ενοχλητικές. Δεν με ενοχλεί να με ρωτήσουν πόσο χρόνων είμαι, γιατί το έχω πει. Δεν με ενοχλεί να με ρωτήσουν πόσα facelift έχω κάνει, έχω κάνει ένα και πολύ μικρή τη μύτη μου», εξομολογήθηκε η Μάρω Κοντού.
Μάρω Κοντού: «Απολαμβάνω να είμαι μόνη μου»
Η Μάρω Κοντού ανέφερε ακόμη ότι απολαμβάνει να μένει μόνη της. «Βάζω το κλειδί στην πόρτα και λέω ”να μην είναι κανείς μέσα”. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ. Δεν πλήττω και δεν αισθάνομαι μόνη μου. Άλλα έχω φίλες, αγόρια φίλους και gay φίλους που τους βρίσκω πανέξυπνους και τρομερά ελεύθερα άτομα, γιατί έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους», αποκάλυψε και σημείωσε ότι δεν κάνει σχέδια. «Ξυπνάω κάθε πρωί και σκέφτομαι τι θα κάνω εκείνη την ημέρα. Δεν κάνω σχέδια, γιατί είμαι σε μία ηλικία που το απρόοπτο μπορεί να συμβεί, είτε το πολύ θετικό είτε το πολύ αρνητικό. Είμαι έτοιμη και για τα δύο, προτιμώ τα ευχάριστα, βέβαια», είπε η Μάρω Κοντού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.