TV & Media

Μάρω Κοντού: Κοιτιέμαι στον καθρέφτη και λέω: «φτου σου, κοριτσάκι μου, είσαι εσύ 80 Plus;»

Η αφοπλιστική απάντηση που έδωσε η Μάρω Κοντού για τις πλαστικές

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάρω Κοντού
Μάρω Κοντού © NDP

Μάρω Κοντού: Ποια η πρωινή της συνήθεια και τι λέει στον εαυτό της όταν στέκεται μπροστά από τον καθρέφτη - Η απάντηση για τις πλαστικές

Η Μάρω Κοντού έδωσε μία αφοπλιστική συνέντευξη στο Mega. Μίλησε για τις πλαστικές, την ηλικία της, αλλά και τη συνήθεια που έχει τα πρωινά, όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη

Η Μάρω Κοντού μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την εκπομπή «Night Out» και αποκάλυψε πως το βράδυ κοιμάται γυμνή και κάθε πρωί που ξυπνάει φτύνει τον εαυτό της στον καθρέφτη να μην τον ματιάσει και λέει: «Φτου σου κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 80 plus; Και φτιάχνω τον καφέ μου και είμαι πανευτυχής. Όσο έχω την υγεία μου δεν με φοβίζει τίποτα. Ο χρόνος με έχει κάνει λίγο πιο σοφή, πιο ήρεμη, να αντέχω τα παράξενα, δεν με έχει σκληρύνει».

«Από μικρή δίνω μπουνιά στο κατεστημένο. Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά πιθανόν να έδωσα γραμμή για τις γυναίκες και της εποχής εκείνης και του σήμερα. Ξέρεις πάντα εγώ δεν μιμούμαι κάτι, δεν συμβιβάζομαι με τα ταμπού, με το περιβάλλον, ακολουθώ τον δρόμο μου με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Δεν ξοδεύω τον χρόνο μου να ακούσω τι λένε για μένα, τι πρέπει και τι δεν πρέπει, τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά από πολύ μικρή», είπε στη συνέντευξή της η Μάρω Κοντού. 

Μάρω Κοντού για τις πλαστικές: «Ναι μωρέ, τα έχω κάνει όλα»

Όταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ρωτήθηκε για την ερώτηση που δέχεται πιο συχνά σε συνεντεύξεις και την ενοχλεί, εκείνη απάντησε: «Εάν έχω κάνει face lifting, αν έχω φτιάξει τη μύτη μου… Ναι, ναι! Ναι μωρέ, τα έχω κάνει όλα!», δήλωσε.

H Μάρω Κοντού συμμετέχει στη σειρά του Mega «Γη της ελιάς» και αυτή είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε σε τηλεοπτική σειρά. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ