TV + Series

Μάρω Κοντού: Δεν παίρνω βουλευτική σύνταξη

Τα δημοσιεύματα που έκαναν «έξαλλη» την ηθοποιό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάρω Κοντού
Μάρω Κοντού © NDP

Η Μάρω Κοντού απαντά: Δεν παίρνω βουλευτική σύνταξη, ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής.

Η Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη στο MEGA, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν ότι παίρνει πολλά χρήματα από συντάξεις και πνευματικά δικαιώματα.

Η ηθποιός αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

«Δεν παίρνω βουλευτική σύνταξη, ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής. Έγραψαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 το μήνα, είναι 3.000 το χρόνο. Και η βουλευτική σύνταξη είναι 700 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ, έγινα έξαλλη. Με έβριζαν και με κατηγορούσαν. Σήμερα είμαι θυμωμένη. Έγραψα στον καθένα που έγραψε τα κακά λόγια ‘‘κάνετε λάθος, είστε ανόητοι’’. Νομίζανε ότι βγάζω πολλά λεφτά και ο τρόπος που με μαλώνανε και με χαρακτηρίζανε με έκανε τούρκο. είμαι 60 χρόνια κλεισμένα στο θέατρο. Και δεν έχω πειράξει άνθρωπο. Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα».

Μάρω Κοντού: Η επιστροφή στην τηλεόραση

Όσον αφορά την επιστροφή της στην τηλεόραση, η ίδια δήλωσε: «Είναι το πρώτο μου σήριαλ εδώ και δεκαετίες και είμαι πολύ χαρούμενη. Το φοβήθηκα λίγο στην αρχή. Με ανακούφισε ότι έμαθα ότι θα είμαι γκεστ σταρ. Τη χαρά άρχισε να την έχω όταν μπήκα στο γύρισμα. Είχα πολλά ερωτηματικά. Μπορεί αυτή η αποχή ετών.

»Όταν κάνεις δουλειές νέα και έχεις αυτόν τον ενθουσιασμό είναι όλα καλά. Όταν μεγαλώνεις και μπαίνει η λογική… άστα. O δισταγμός έφυγε στο πρώτο γύρισμα. Έχουν προχωρήσει πάρα πολύ τα τεχνικά μέσα. Είναι όλα καινούργια και ο Γεωργίου έχει μια ηρεμία. Είναι πολύ εργατικός και πανέξυπνος», είπε η Μάρω Κοντού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ