TV & Media

«Πέρασα ένα σκοτάδι» - Η Βάνα Μπάρμπα για τις ανοσοθεραπείες και τον θάνατο της αδερφής της

Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Βάνα Μπάρμπα
Η Βάνα Μπάρμπα © Eurokinissi

Βάνα Μπάρμπα: Οι ανοσοθεραπείες και ο θάνατος της αδερφής της - Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή

Ως «το πιο δύσκολο της ζωής της» χαρακτήρισε το φετινό καλοκαίρι η Βάνα Μπάρμπα σε δηλώσεις που έκανε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και για τον θάνατο της αδερφής της, πριν μερικούς μήνες.

«Όλα πάνε καλά και η ανοσοθεραπεία μας και όλα τα θέματα μας και τώρα πια μπορεί και εγώ να ξαναβγώ στη δουλειά», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα και πρόσθεσε:

«Θέλω να δώσω και γω μια ελπίδα και χαρά στους ανθρώπους που όταν τα αποτελέσματα τους δεν είναι καλά... πρέπει να παίρνουμε δύναμη να μην πέφτουμε κάτω και να αγωνιζόμαστε. Ήταν ένα είδος δειλίας αυτό που κάνουμε συνήθως είναι να λέμε ότι μας ψάξουμε θα βρουν κάτι».

«Μπορώ να πω ότι το καλοκαίρι ήταν το πιο δύσκολο της ζωής μου γιατί είχα και από την οικογένειά μου σοβαρό χτύπημα που δεν το άντεξα τόσο έχασα την αδερφή μου από την επάρατη νόσο μετά και εγώ κλείστηκα. Ήταν ένα μάθημα ζωής εν ολίγοις, όπου δεν έχουμε το δικαίωμα να πέφτουμε γιατί έχουμε τα παιδιά, έχουμε εμάς. Πέρασα μία εποχή, ένα σκοτάδι. Τώρα ετοιμάζουμε μία εκπομπή καθαρά κοινωνική, θα μιλάμε με τον κόσμο, θα λέμε αλήθειες, δεν θα είναι σκληρή αλλά θα αληθινή», κατέληξε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwheuff70dqp)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ