- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Άντζελα Δημητρίου: «Με φλερτάρουν στα social, σαν ωραία γυναίκα που είμαι»
Τι είπε για το J2US και πώς σχολίασε τη σχέση της με την Καίτη Γαρμπή
Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη: Το σχόλιό της για το φλερτ που δέχεται στα social media, για τη συμμετοχή στο J2US και τη σχέση με την Καίτη Γαρμπή.
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γεια - The Musical» του Φοίβου στο θέατρο Ριάλτο, παρευρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου το βράδυ της Δευτέρας.
Η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στο J2US, στην κόντρα της με την Καίτη Γαρμπή, ενώ αποκάλυψε αν οι άντρες την φλερτάρουν.
«Δεν ξέρω ακόμα αν κάποιος δίσκος μου θα γινόταν μιούζικαλ, κάτι φτιάχνω, αλλά δεν μπορώ να το πω. Το J2US είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, έχουμε μια καταπληκτική κριτική επιτροπή.
»Με την Καίτη Γαρμπή δεν είχαμε ποτέ μα ποτέ καμία διαφωνία. Είμαστε μια χαρά. Την αγαπάω πολύ και το ξέρει, επίσης και την αδερφή της, τη Λιάνα. Και είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Εγώ και ο Μάριος Ψιμόπουλος επιλέγουμε τα τραγούδια στο J2US. Δεν είναι άδικο για τους άλλους, είναι η συμφωνία που είχα κάνει με τον Νίκο Κοκλώνη».
Τέλος σε ερώτηση αν την φλερτάρουν οι άνδρες στα social media, η Άντζελα Δημητρίου απάντησε: «Ναι, με φλερτάρουν σαν ωραία γυναίκα που είμαι…».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.