TV & Media

Ο Άντι Γκρέι αποκαλύπτει ότι βρέθηκε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία

Η εξομολόγηση του άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένου σχολιαστή αγώνων στη Βρετανία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άντι Γκρέι αποκάλυψε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία
O Άντι Γκρέι © Getty Images/Ideal Image

Άντι Γκρέι: Η αποκάλυψη του πρώην ποδοσφαιριστή και σχολιαστή αγώνων

Ο διάσημος σχολιαστής Άντι Γκρέι παραδέχτηκε ότι για ένα διάστημα βρισκόταν σε ένα «σκοτεινό μέρος» σε μια συνέντευξη στο TalkTV με τον Πίερς Μόργκαν τη Δευτέρα, στην οποία μίλησε για τις σκέψεις αυτοκτονίας μετά την απόλυσή του από το Sky Sports το 2011.

«Ξαφνικά βρέθηκα σε ένα πραγματικά σκοτεινό μέρος», είπε ο 66χρονος στον Μόργκαν. «Ήξερα ότι είχα κάνει κάτι λάθος, φυσικά και το έκανα, αλλά δεν μπορούσα να το υπολογίσω. Το μυαλό μου είχε χαθεί. Αν δεν ήταν η γυναίκα μου, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Ήμουν κοντά στο να κατέβω στον κήπο, είχα μια λίμνη, με ένα μπουκάλι και μερικά χάπια μια μέρα. Ήμουν τόσο άσχημα. 'Οι άνθρωποι που με ξέρουν θα νομίζουν ότι αστειεύομαι.... Δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Για δύο εβδομάδες δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, περιτριγυρισμένη από τον Τύπο και τα μέσα ενημέρωσης. Πραγματικά περίεργο - αλλά το έχω ξεπεράσει τώρα». πρόσθεσε ο Γκρέι.

Andy Gray And Richard Keys On Sky Sports Sacking and Qatar World Cup

Το «σκάνδαλο» ξέσπασε το 2011, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Γουλβερχάμππτον. Οι δύο σχολιαστές, νομίζοντας ότι το μικρόφωνο ήταν κλειστό, είπαν ότι η βοηθός διαιτητή Σάιαν Μάσι «μάλλον δεν γνωρίζει τι είναι το οφσάιντ» και συμπλήρωσαν: «είναι γνωστό ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι είναι το οφσάιντ». Ο Ρίτσαρντ Κις, σε ανακοίνωσή του δήλωσε βαθιά μετανιωμένος και εξήγησε ότι παραιτείται εξαιτίας της απόλυσης του Άντι Γκρέι, μαζί με τον οποίο μετέδιδε αγώνες εδώ και πολλά χρόνια. Ο διευθυντής του καναλιού Μπάρνι Φράνσις δήλωσε ότι είναι λυπηρό που η καριέρα του Κις στο Sky Sports τελειώνει τόσο άδοξα.
Andy Grey and Richard Keys sexism row
Andy Grey and Richard Keys sexism row

O Άντι Γκρέι έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του το 1973 στην Νταντί Γιουνάιτεντ, τη σεζόν 1975/76 μετακόμισε στο Μπέρμιγχαμ για λογαριασμό της Άστον Βίλα, αναδεικνυόμενος πρώτος σκόρερ στο αγγλικό πρωτάθλημα στη δεύτερη σεζόν του με 25 γκολ. Το 1979, για ένα τότε βρετανικό ρεκόρ μεταγραφής £ 1.500.000 στερλινών μεταγράφηκε στη Γουλβς και παρέμεινε εκεί παρά τον υποβιβασμό που βίωσε, χαρίζοντάς της με δικό του γκολ το Λιγκ Καπ του 1980. Στη συνέχεια, πέρασε δύο σεζόν στην Έβερτον, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ