TV & Media

Ο Kάνιε έκανε... ξανά unfollow την Κιμ Καρντάσιαν

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kanye West – Kim Kardashian
Kanye West – Kim Kardashian © Getty Images/Ideal Image

O Kάνιε Γουέστ έκανε ξανά unfollow στο instagram την εν διαστάσει σύζυγο του τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν.

Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ απομακρύνεται και πάλι από την εν διαστάσει σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν, κάνοντας την unfollow στο Instagram για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες, εν μέσω φημών που θέλουν την σταρ ριάλιτι να απολαμβάνει κρυφά ραντεβού με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν δεύτερο βράδυ στη σειρά στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν και ο 27χρονος σταρ του Saturday Night Live βγήκαν με φίλους για δείπνο στο στέκι διασήμων στη Νέα Υόρκη, αν και έφθασαν χωριστά στο ραντεβού.

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε εντυπωσιακή είσοδο φορώντας ένα βελούδινο φόρεμα και μαύρα γυαλιά ηλίου, αν και αργά το απόγευμα. Ο κωμικός έφθασε πριν από την τηλεπερσόνα, η οποία μπήκε στο εστιατόριο δέκα λεπτά μετά.

Tην περασμένη Παρασκευή φούντωσαν οι φήμες για ειδύλλιο όταν εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι χέρι σε θεματικό πάρκο στην Καλιφόρνια. Λέγεται ότι απολαμβάνει ο ένας τη συντροφιά του άλλου, όπως ανέφερε το People την περασμένη Τρίτη. Πηγή του περιοδικού είπε ότι οι δύο σταρ έχουν χημεία και διασκεδάζουν μαζί.

Τον περασμένο Ιούνιο, το πρώτο unfollow ήρθε και πάλι από τον διάσημο ράπερ, αφού έκανε unfollow στο Twitter ολόκληρη την οικογένεια Kardashian.

Η κοινή στιλιστική εμφάνιση στο Met Gala 2021

Οι δυο τους κατάφεραν να ξαφνιάσουν για ακόμη μια φορά τους πάντες με την ανατρεπτική κοινή τους - στιλιστικά - εμφάνιση στο Met Gala, στη Νέα Υόρκη.

Φορώντας αντίστοιχα total black outfits που κάλυπταν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των προσώπων τους, το πρώην ζευγάρι μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ