TV & Media

Η Μέγκαν Φοξ είναι στην Ελλάδα για το «The Expendables 4»

Πρώτα επισκέφθηκε τη Σαντορίνη

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Μέγκαν Φοξ στην Ελλάδα
H Μέγκαν Φοξ και ο σύντροφος της στα βραβεία του MTV © Getty Images

Η Μέγκαν Φοξ βρίσκεται μαζί με τον Μασίν Γκαν Κέλι στη Θεσσαλονίκη για την νέα ταινία «The Expendables 4».

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αμερικανίδα ηθοποιός, Μέγκαν Φοξ, για τις ανάγκες της ταινίας, «The Expendables 4», συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της ράπερ, Μασίν Γκαν Κέλι. Μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, το ζευγάρι βρέθηκε στη Σαντορίνη και ο φακός τούς απαθανάτισε κάνοντας μία ήσυχη βόλτα στο νησί.

Megan Fox and Machine Gun Kelly take their love into new territory during romantic getaway to Greece

Σημειώνεται ότι το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε στο αεροδρόμιο και μια συνάντηση με τον Παραολυμπιόνικη, Δημήτρη Καρυπίδη, ο οποίος μοιράστηκε το στιγμιότυπο στο Instagram.

megan-karypidis.jpg

Το ταξίδι τους έρχεται σχεδόν ένα μήνα αφότου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στο εξώφυλλο του τεύχους Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 του βρετανικού περιοδικού GQ Style με τον ράπερ να αποκαλύπτει ότι ήταν ερωτευμένος με την Μέγκαν από την εφηβεία του.

«The Expendables 4»: Τα γυρίσματα της ταινίας

 

Τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» μόλις ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη. H πλοκή επικεντρώνεται σε μια ομάδα βετεράνων μισθοφόρων υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σκοτ Γουώ και εκτός από την Μέγκαν Φόξ πρωταγωνιστούν ο Συλβέστερ Σταλόνε, ο Τζέισον Στέιθαμ ο Τόνι Τζα, ο Άντι Γκαρσία και ο 50 Cent.

Ο Τζέισον Στέιθαμ ο οποίος είναι και παραγωγός στην ταινία σύμφωνα με το «deadline» δημοσίευσε στιγμές από τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας στο Instagram.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το 2022.

«The Expendables 4»: Οι τραυματίες και η διάψευση

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πρωινά δημοσιεύματα, τρία άτομα έχουν τραυματιστεί ως τώρα στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για δύο τεχνικούς και έναν κασκαντέρ του ηθοποιού Τζέισον Στέιθαμ, ο οποίος είναι στην πόλη. 

Ο πρώτος τραυματισμός σημειώθηκε στα Βασιλικά, όταν ένας τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη. Μάλιστα, η παραγωγή έχει καλέσει την οικογένειά του στην πόλη.

Ο δεύτερος τραυματισμός έλαβε χώρα κατά το γύρισμα σκηνών στα Διαβατά. Εκεί ένας κασκαντέρ σε μία σκηνή με ένα όχημα που οδηγούσε, έβαε όπισθεν και χτύπησε έναν οπερατέρ.

Τέλος, ένας ακόμα κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από ένα αμάξι εν κινήσει σε ένα άλλο.

Την ίδια ώρα πάντως, η παραγωγή της ταινίας χαρακτηρίζει ανακριβείς τις πληροφορίες αναφορικά με ατυχήματα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των στελεχών της παραγωγής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτών, η παραγωγή «λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ