TV & Media

O Κόνορ ΜακΓκρέγκορ φέρεται να έσπασε τη μύτη Ιταλού DJ (βίντεο)

Το «κακό» παιδί του UFC «ξαναχτυπά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Έδειρε DJ
Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ © Getty Images

Ο διάσημος αθλητής του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ φέρεται να έσπασε τη μύτη του Ιταλού DJ και τηλεοπτικό παρουσιαστή, Φραντσέσκο Φασινέτι.

Ο δημοφιλής Ιταλός DJ, τραγουδιστής και τηλεπαρουσιαστής, Φρανσέσκο Φασινέτι ισχυρίζεται ότι ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, ο Ιρλανδός αστέρας των πολεμικών τεχνών και του UFC τον χτύπησε στο πρόσωπο σε ένα νυχτερινό κλαμπ, σπάζοντας τη μύτη του.
 

«Ο Κόνορ μου επιτέθηκε χωρίς λόγο, γιατί πριν διασκεδάζαμε. Μπορούσα να σωπάσω, ωστόσο, πρέπει να σας πω ότι αυτό είναι ένα σκληρό και επικίνδυνο άτομο. Χτυπήθηκα για το τίποτα» είπε το θύμα.

Σημειώνεται ότι μετά το περιστατικό, ο Φασινέτι αποφάσισε να μηνύσει τον ΜακΓκρέγκορ. Μάλιστα, δημοσίευσε ένα video στο οποίο δείχνει την πληγή στα χείλη του από την μπουνιά του ΜακΓκρέγκορ και αναφέρει: «Ο ΜακΓκρέγκορ μου επιτέθηκε χωρίς κίνητρο καθώς μιλούσαμε για περισσότερες από δύο ώρες. Επίσης διασκεδάσαμε μαζί. Θα μπορούσα να κλείσω το στόμα και να μην πω τίποτα σε κανέναν, αλλά είμαι εδώ για να το πω. Πρέπει να πω ότι αυτό το άτομο είναι πραγματικά βίαιο και επικίνδυνο».

Francesco Facchinetti picchiato da Conor McGregor “POTEVA UCCIDERMI! L’HO DENUNCIATO”

Πριν λίγο καιρό ο ΜακΓκρέγκορ δεν είχε χάσει ευκαιρία να δείξει για μια ακόμα φορά  τον εκρηκτικό χαρακτήρα αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα επιτέθηκε στον ράπερ και σύντροφο της Μέγκαν Φοξ  Machine Gun Kelly, στα backstage του Barclay Center στο Μπρούκλιν.


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ