TV & Media

Ζέτα Δούκα: Το νέο της μήνυμα για κακοποίηση και body shaming

Τι είπε σε συνέντευξή της για τη διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζέτα Δούκα
Ζέτα Δούκα © NDP

Αποκαλυπτική η Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε στο ελληνικό #Metoo, την κακοποίηση, το body shaming, κάνοντας μια αναφορά και στον Γιώργο Κιμούλη.

Η Ζέτα Δούκα μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη, το ελληνικό #Metoo, τη ζωή και τα επαγγελματικά της. Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή του ANT1, η Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε εκ νέου στην περίοδο που οι δυο τους συνεργάζονταν στο θέατρο.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Ιανουαρίου 2021 η ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε θύμα λεκτικής, σωματικής και ψυχολογικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Δε μίλησα για έντονη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά για μια κακοποιητική σχέση. Έχω περάσει πολλές συναισθηματικές και ψυχολογικές διακυμάνσεις. Έχω βιώσει πολλή χαρά, πολλή προσμονή και δικαίωση παρόλο που η δική μου υπόθεση εκκρεμεί στο ΣΕΗ» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχει αργήσει τόσο γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν. Ήταν και η άλλη πλευρά που έφερε τις αντιρρήσεις της, τις φέρνει ακόμα. Δεν έχουμε βρεθεί με τον Γιώργο Κιμούλη και δεν θέλω να μιλήσω επ’ αυτού καθόλου».

«Ξαφνικά ανέλαβα όλο το κύμα των ανθρώπων που ήρθαν και βρήκαν στο πρόσωπό μου έναν υποστηρικτή ή έναν άνθρωπο που ξεκίνησε κάτι και τους έδωσε το θάρρος να μιλήσουν, μου έδωσε ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης. Και ένιωσα ότι πρέπει να κάνω κάτι και ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τη Σοφία Μπεκατώρου. Ένιωσα αυτήν τη ματαίωση και την απογοήτευση γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη» τόνισε.

«Όλες οι γυναίκες είμαστε κακοποιημένες. Ο ευάλωτος πληθυσμός των γυναικών ακόμα προσπαθεί να βρει τη θέση του στην κοινωνία. Στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχουν πολλά που πρέπει να βγουν, γνωρίζω κάποια πράγματα, για ανθρώπους που δεν έχουμε ακούσει» σημείωσε επίσης.

Η Ζέτα Δούκα θα κατέβαινε στην πολιτική; - Η απάντηση που έδωσε η ηθοποιός

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ζέτα Δούκα δέχτηκε ερώτηση για το αν σκέφτεται να κατέβει στον πολιτικό στίβο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

 

«Πάρα πολύ δύσκολα θα έλεγα "ναι" έτσι όπως βλέπω τα πράγματα στην πολιτική. Δεν ανήκω σε καμία πολιτική παράταξη. Δεν πρόσκειμαι κάπου ώστε να πω μου αρέσει σε ιδεολογία. Αν υπήρχε κάτι φρέσκο και νέο και πραγματικά ελπιδοφόρο, τότε μπορεί» απάντησε.

Η Ζέτα Δούκα κατακεραυνώνει το body shaming - Η φωτογραφία με μαγιό στο Instagram

Η ηθοποιός έχει επανειλημμένα τονίσει πόσο σημαντικό είναι η κάθε γυναίκα να αγαπά τον εαυτό της και να αποδέχεται το σώμα της όπως είναι. Δεν σταματά να υπερασπίζεται το body positivity και να καταδικάζει το body shaming, επισημαίνοντας ότι το γυναικείο σώμα είναι όμορφο, όπως είναι.

Στο Instagram η Ζέτα Δούκα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με μαγιό, γράφοντας στη λεζάντα τα ακόλουθα λόγια:

«Αυτό είναι το σώμα μου. Ένα σώμα που έχει παχύνει, αδυνατίσει, βασανιστεί, αρρωστήσει από ανορεξία, γεννήσει τη Θάλεια, έχει χειρουργηθεί, μπαίνει σε κλιμακτήριο, αλλάζει, προσπαθεί να διατηρείται υγιές και δυνατό, κατά καιρούς μισηθεί και αγαπηθεί και πλέον έχει την απόλυτη αποδοχή και σεβασμό μου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

 

» Ε, δεν αξίζει μια ωραία σέλφι με μαγιό; Αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακούς κανέναν! Καλό καλοκαίρι».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ