- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ο Σπύρος Μπιμπίλας συνάντησε την 98χρονη Ροζίτα Σώκου (βίντεο)
Μέσα στην ενέργεια απαγγέλλει ποίηση
Παραμένει ακμαία η Ροζίτα Σώκου στα 98 της χρόνια, όπως ενημερώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Instagram μετά την πρόσφατη συνάντησή τους.
Την ευκαιρία να συναντηθεί με τη Ροζίτα Σώκου είχε πριν από λίγες ημέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ.
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας είναι 98 ετών και όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε ο Μπιμπίλας στο Instagram είναι μια χαρά και συνεχίζει με όρεξη για ζωή.
«Παίρνουν τα μυαλά των γυναικών αέρα και χάνεται σιγά σιγά και η ράτσα του πατέρα», ακούγεται να απαγγέλλει η Ροζίτα Σώκου στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση στο Instagram.
«Με την ανεξάντλητη, ανεπανάληπτη και μοναδική μεγάλη μου φίλη Ροζίτα Σώκου, που στα 98 της μας απαγγέλλει για τον έρωτα, την πηγή της ζωής… Μακάρι να της μοιάσουμε και να είναι για πολλά ακόμα χρόνια κοντά μας… Ροζίτα μου, εσύ που μου έγραψες τις πρώτες κριτικές στο θέατρο, είσαι μεγάλο μάθημα ζωής… Σε ευχαριστούμε» έγραψε στο μήνυμά του ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ροζίτα Σώκου: «Άντε καλέ που θα φοβηθώ τον κορωνοϊό. Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει;»
Την περίοδο του πρώτου lockdown η Ροζίτα Σώκου είχε μιλήσει για την καραντίνα και τον κορωνοϊό.
«Εγώ είμαι κλεισμένη εδώ και μερικά χρόνια σπίτι μου, λόγω των κινητικών προβλημάτων που έχω. Για μένα, ωστόσο, είναι πρόβλημα μόνο ότι πρέπει να έρχονται οι δικοί μου άνθρωποι να με βλέπουν, και αυτοί φοβούνται. Εγώ, προς το παρόν, στην υγεία μου είμαι φαινόμενο. Δεν έχω απολύτως τίποτα» είχε αναφέρει στην εφημερίδα Espresso.
«Τώρα λένε στους νέους να κλειστούν σπίτια τους. Από μία μεριά είναι καλό αυτό. Νομίζω ο κόσμος γύρισε στις πραγματικές ανθρώπινες αξίες. Νομίζω όταν είσαι κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους, αντιλαμβάνεσαι καλύτερα όσα έχεις, όταν είσαι εντελώς ελεύθερος, δεν τους δίνεις σημασία. Εγώ τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Ούτε τη διαδικασία» είχε προσθέσει.
«Άντε καλέ που θα φοβηθώ τον κορωνοϊό. Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει; Άλλωστε, από τους παλιούς μόνο εγώ και ο Ζάχος Χατζηφωτίου έχουμε μείνει. Εκείνος, μάλιστα, ανανεώνει κάθε τόσο το δίπλωμά του και οδηγεί κιόλας» είχε καταλήξει με χιούμορ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.