TV & Media

Pod.gr - ADWEB: Η στρατηγική συνεργασία και οι στόχοι

«Θεωρούμε το digital audio μια τεράστια ευκαιρία για τα brands» ανέφερε ο ιδρυτής Σπύρος Παπαγεωργίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
adweb.jpg
Adweb

Ανακοινώθηκε η στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στο pod.gr και την ADWEB - Τι δήλωσαν ο Σπύρος Παπαγεωργίου και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Το pod.gr και η ADWEB ανακοινώνουν σήμερα την έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας με αντικείμενο την εμπορική εκπροσώπηση του pod.gr καθώς και τη συνολική αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του pod.gr στην παραγωγή του audio περιεχομένου.

Το pod.gr είναι ο μεγαλύτερος και πιο πετυχημένος παραγωγός podcast στην Ελληνική αγορά με συνεχή παρουσία στο top-10 των Ελληνικών podcasts ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

«Θεωρούμε το digital audio μια τεράστια ευκαιρία για τα brands, καθώς μέσα από αυτό χτίζεις δυνατές σχέσεις, προσεγγίζεις τις πιο δυναμικές ομάδες και τους συνοδεύεις στην καθημερινότητα τους με έναν μη παρεμβατικό και για αυτό αποτελεσματικό τρόπο» δήλωσε ο Σπύρος Παπαγεωργίου Founder της ADWEB.

Και πρόσθεσε: «Το pod.gr αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο μιας και έχει αποδεδειγμένη και βαθιά γνώση στο audio περιεχόμενο».

O Σταύρος Θεοδωράκης επικεφαλής του pod.gr δήλωσε: «Η καθιέρωση των podcast στην κοινωνία μας επετεύχθη μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της ομάδας του pod.gr.

» Η συνεργασία με την ADWEB είναι το απαραίτητο επόμενο βήμα, για να εδραιωθεί η τεχνολογική και εμπορική υπεροχή του όλου εγχειρήματος.

» Θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες του programmatic trading και να αναπτύξουμε έτσι ακόμη περαιτέρω την δυναμική προβολή των brands στο pod.gr».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ