TV & Media

Κατερίνα Τσάβαλου: Η εγκυμοσύνη και η σεξουαλική παρενόχληση

«Τον ξέρουμε τον άνθρωπο αυτόν - Να παίζεις και την ώρα της παράστασης να κάνει ήχους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Τσάβαλου
Κατερίνα Τσάβαλου © Katerina Tsavalou Full/Facebook

Η Κατερίνα Τσάβαλου αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, ενώ συγκίνησε όταν μίλησε για την πρώτη αποτυχημένη εγκυμοσύνη της.

Αποκαλυπτική ήταν η Κατερίνα Τσάβαλου σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη. Η Κατερίνα Τσάβαλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την πρώτη εγκυμοσύνη της που δεν ολοκληρώθηκε, καθώς και για τη σεξουαλική παρενόχληση και το εργασιακό bullying που δέχτηκε στο θέατρο.

«Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και στο ξεκίνημα και πιο μετά. Τον ξέρουμε τον άνθρωπο αυτόν ναι. Το χειρότερο ήταν όμως η πολύ κακή συμπεριφορά που βίωσα πάνω και κάτω από τη σκηνή. Ήταν ένας συγκεκριμένα που ήταν και ο επικεφαλής και φερόταν άσχημα» τόνισε η γνωστή ηθοποιός. Και πρόσθεσε: «Να παίζεις και την ώρα της παράστασης να κάνει ήχους, να λέει ότι βαριέται. Πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Με αυτό τον άνθρωπο δε μιλάμε. Τις κρίσεις πανικού τις έχεις από μικρή ηλικία και ενεργοποιούνται από κάποιο γεγονός».

«Κι εκτός σκηνής γίνονταν πράγματα. Έμεινα μέχρι το τέλος της παράστασης σαν επαγγελματίας αλλά πάθαινα κρίσεις πανικού, μούδιαζαν όλα κι άσπριζα. Δεν μιλάμε με αυτόν τον άνθρωπο και για να πάρω και τα χρήματά μου, όπου δημιουργούσε κι εκεί προβλήματα, μίλησε ο δικηγόρος μου. Όποιον μπορώ να διαφυλάξω από αυτόν τον άνθρωπο στον χώρο, θα το κάνω. Αν ξαναγινόταν παράσταση και ήταν απλά μέλος και όχι επικεφαλής, θα πήγαινα» εξήγησε.

Η Κατερίνα Τσάβαλου για την πολύ άσχημη συμπεριφορά που δέχθηκε σε παράσταση

Κατερίνα Τσάβαλου: Η συγκίνησή της για την αποτυχημένη εγκυμοσύνη

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον άνδρα της και τα πράγματα που την έκαναν να τον ερωτευτεί, ενώ δίνει απάντηση και στα αρνητικά σχόλια που αφορούν στην εξωτερική της εμφάνιση και την αλλαγή στο σώμα της μετά τη γέννηση του παιδιού της.

«Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη. Πάντα έτρωγα αλλά δεν πάχαινα. Στην εγκυμοσύνη πήρα κιλά. Tα έχω χάσει τα κιλά, αλλά δεν είμαι όπως πριν. Αλλά δεν με νοιάζει. Μου στέλνουν όμως μηνύματα και μου λένε είσαι πάλι έγκυος; Το θεωρώ πολύ αδιάκριτο. Δεν είμαστε ενωμένες οι γυναίκες. Πέφτει bullying» ξεκαθάρισε.

Αναφορικά με την πρώτη αποτυχημένη εγκυμοσύνη τόνισε: «Είναι περίεργο. Στεναχωρήθηκα. Γι' αυτό δεν πρέπει μια γυναίκα να το λέει στην αρχή ότι είναι έγκυος. Δεν είναι προκατάληψη».

Η Κατερίνα Τσάβαλου στα "Μεσάνυχτα"

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις


 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ