- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έγινε ασκητής και πατά σε σπασμένα γυαλιά
«Από τότε που γνώρισα την Άννα Δημητρίεβιτς δεν άγγιξα άλλη»
O Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τη ζωή του δίπλα στη φύση, τη σύζυγό του και την κατάθλιψη που τον βασάνισε οκτώ χρόνια
Στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk», στον ALPHA, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης το βράδυ της Δευτέρας (18/01) αποκαλύπτοντας τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του από τότε που απέκτησε οικογένεια. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που είχε επί οκτώ χρόνια λόγω ενός δύσκολου χωρισμού. Το ξεπέρασε χάρη σε ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος, ενώ σήμερα ζει κοντά στη φύση και οι φίλοι του τον αποκαλούν «μοναχό».
Η επιτυχία και η κατάθλιψη
«Εγώ ξεκίνησα το 1987. Πήγαινα στη σχολή του θεάτρου. Έζησα τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Τότε που ξεκίνησα το 1993 κάναμε 2 εβδομάδες για να γυρίσουμε ένα επεισόδιο τώρα θέλουν δυο μέρες. Το κομμάτι της δόξας και της χλιδής, το έζησα. Τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Ντόλτσε Βίτα, είχα ένα μεγάλο χωρισμό. Και δεν χάρηκα την επιτυχία. Οκτώ χρόνια είχα τις μαύρες μου εξαιτίας ενός χωρισμού. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος.»
Η οικονομική κρίση και η ασκητική ζωή
Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί σταμάτησαν τα λεφτά. Έχω χρέη όπως ο μισός πλανήτης. Κάνουμε ρυθμίσεις όπως όλοι. Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση.
Περπατώντας πάνω σε σπασμένα γυαλιά
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έδειξε στον Αντώνη Σρόιτερ ένα τρόπο να ξεπεράσει τους φόβους του, περπατώντας σε σπασμένα γυαλιά και το βίντεο που ακολουθεί δεν πρέπει να το δουν ανήλικοι κάτω των 16 ετών.
«Από τότε που γνώρισα την Άννα Δημητρίεβιτς δεν άγγιξα άλλη»
Ο ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων για τη γυναίκα του, Άννα Δημητρίεβιτς: «Η γυναίκα μου έκανε μόντελινγκ. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε στην Ελλάδα. Δούλευε στο Μιλάνο και ήρθε στην Ελλάδα. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε στο σήριαλ του Μανούσου Μανουσάκη «Για την Άννα». Όταν έφτασε η συζήτηση στην ομορφιά της μου είπε μια θεϊκή ατάκα και κατάλαβα πως υπάρχει μια διαφορά με τις προηγούμενες ωραίες που είχα γνωρίσει. Μου είπε «Για την ομορφιά μου δεν έχω κάνει τίποτα, μου την έδωσε ο Θεός. Από κει και πέρα τι κάνω». Δεν τελειώνουν όλα στην ομορφιά. Εκεί αρχίζουν.»
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της συνεργασίας τους
Έκθεση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη βία κατά δημοσιογράφων και τον πολιτικό έλεγχο των ΜΜΕ
Η επίσημη τοποθέτηση του ομίλου
Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ η σειρά των δημοσιογράφων Ελένης Βαρβιτσιώτη και Βικτώριας Δενδρινού
«Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ποιος το έχει κάνει», τόνισε η ηθοποιός
Η σταρ του «Shark Tank», Μπάρμπαρα Κόρκοραν, εξηγεί ποιους υπαλλήλους δεν κρατά στις επιχειρήσεις της
Τζέικομπ Ελόρντι και Σίντνεϊ Σουίνι μόλις τερμάτισαν το...ανατροπόμετρο
Η «συγχώνευση του αιώνα» φέρνει ανακατατάξεις στο Χόλιγουντ, με επιπτώσεις σε τιμές, περιεχόμενο και ενημέρωση
«Πήρα τηλέφωνο της αδελφή μου και της είπα “επειδή μάλλον θα πεθάνω, να προσέχεις τη μαμά”»
Ο ηθοποιός εξήγησε ότι επέλεξε συνειδητά να μην αποκαλύψει αρχικά τη διάγνωση στους γονείς του
«Η διατροφολόγος μου είπε "είστε 63 αλλά τα όργανά σας δουλεύουν σαν να είστε 78"», τόνισε ο ηθοποιός
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου επανέρχονται τη νέα σεζόν με δύο πρότζεκτ
«Άποψη μου είναι ότι εγώ ήμουν σωστή επαγγελματίας»
«Κόσμος μου τηλεφωνεί για να δει αν ζω», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.