TV & Media

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρανικόλας

Τον δημοσιογράφο αποχαιρέτησε και η ΕΡΤ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Καρανικόλας
Δημήτρης Καρανικόλας © Facebook

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο από τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Δημήτρη Καρανικόλα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών.

Έφυγε από τη ζωή, σήμερα, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 59 ετών ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δημήτρης Καρανικόλας. Το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με ασθένεια που αντιμετώπιζε. Ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.

Απο το 1995 εργαζόταν στην ΕΡΤ ενώ εργαστηκε και στο «Έθνος», «Έθνος της Κυριακής», «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», «Αυριανή», «Εξόρμηση», «Η Βραδυνή», «Ημερησία» και στα περιοδικά «Εικόνες», «Σύγχρονη γυναίκα», «Τέχνη και πολιτισμός», «Το παιδί μου κι εγώ».

Ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον δήμο Αλίμου (1994, 1998, 2002 και 2006).

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον θάνατο του Δημήτρη Καρανικόλα

«Ένας δικός μας άνθρωπος, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρανικόλας, έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Δημήτρης όλων μας, ο Δημήτρης της ΕΡΤ, έδινε όλο το προηγούμενο διάστημα με αξιοπρέπεια τη μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε».

Κορυφαία, έως τώρα, στιγμή της δημοσιογραφικής του πορείας ήταν η κάλυψη της νοσηλείας του Ανδρέα Παπανδρέου, στο «Ωνάσειο». Τη μοναδική, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, δημοσιογραφική εμπειρία, την οποία κατέγραψε στις σελίδες του βιβλίου του «Το ημερολόγιο ενός δημοσιογράφου – 3000 ώρες αγωνίας» -(εκδόσεις ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ).

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ