TV & Media

Τζένη Μπαλατσινού - Β. Κικίλιας: Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Ο υπουργός Υγείας και η επιχειρηματίας ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού στο γάμο τους το καλοκαίρι του 2019
© Eurokinissi/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού περιμένουν το μωρό τους και ο υπ. Υγείας αποκάλυψε το φύλο του.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, περίπου ένα χρόνο μετά τον γάμο τους και σήμερα (31/8) ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το φύλο του μωρού. 

Ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Κοραή και του Δημήτρη Τάκη στα «Παραπολιτικά 90,1», έκανε γνωστό ότι σε λίγους μήνες από σήμερα θα υποδεχθούν τον Κικίλια Jr, καθώς η σύζυγός του περιμένει αγόρι. 

Αυτό θα είναι το δεύτερο αγόρι για την Τζένη Μπαλατσινού, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά από το γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο, ο οποίος και τη συνόδευσε ως νύφη στην εκκλησία, παραδίδοντάς την στον αγαπημένο της. 

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης 

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια στα social media. 

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει @jennybalatsinou ❤️Είμαστε ευτυχείς,γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη ??», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του για το νέο μέλος της οικογένειας που καταφτάνει σε λίγους μήνες. 

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ