TV & Media

Σάκης Ρουβάς: Τα νέα επιχειρηματικά βήματα σε Βόλο και Κοζάνη

Τι είπε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος για τη συνάντηση που είχε με τον τραγουδιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάκης Ρουβάς
Σάκης Ρουβάς/© EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σε Βόλο και Κοζάνη πήγε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος εξετάζει τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα - Τι αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος για τη συνάντηση που είχαν.

Τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα σχεδιάζει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος πήγε Βόλο και Κοζάνη για επενδύσεις.

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook στη συνάντηση που είχε με τον Σάκη Ρουβά, αποκαλύπτοντας ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής και παρουσιαστής ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στη Μαγνησία.

«Μια ιδιαίτερα ευχάριστη επίσκεψη είχα σήμερα στο γραφείο μου από τον καλό φίλο και συνεργάτη από τα παλιά Σάκη Ρουβά. Κουβεντιάσαμε για πολλά, και για την τρέχουσα επικαιρότητα, αλλά το πιο ενδιαφέρον σημείο ήταν η πρόθεση του Σάκη να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στην πόλη μας. Λεπτομέρειες θα ανακοινώσει ο ίδιος, πολύ σύντομα…», η  λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Ο Σάκης Ρουβάς συναντήθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο, δήμαρχο Βόλου
Ο Σάκης Ρουβάς συναντήθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο, δήμαρχο Βόλου/@Instagram

Ο Σάκης Ρουβάς πήγε στην Κοζάνη για επενδύσεις

Μετά τον Βόλο ο Σάκης Ρουβάς ανηφόρισε στην Κοζάνη, όπου σύμφωνα με δημοσίευμα στο kozanimedia.gr, συζήτησε με θεσμικούς φορείς και επιχειρηματίες για τη συμμετοχή του σε επενδυτικά σχήματα φωτοβολταϊκών πάρκων στη Δυτική Μακεδονία.

Ο Σάκης Ρουβάς είχε το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουλίου 2020 διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα στο δημαρχείο της πόλης, και στη συνέχεια στη ΖΕΠ με τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, ενώ το βράδυ συμμετείχε σε ευρεία συνάντηση με επιχειρηματίες, με σημαντική τη συμμετοχή της οικογένειας Κεντεποζίδη, με την οποία ο γνωστός καλλιτέχνης συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, ο Σάκης Ρουβάς συναντήθηκε και με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλη Σημανδράκο, τον οποίο γνωρίζει από τα χρόνια της θητείας του τελευταίου στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα στο voria.gr, ο τραγουδιστής έχει επενδύσει στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως η βιομάζα και το βιοαέριο και φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του παραμένει ζωηρό για την πράσινη ενέργεια.

Τα νέα επιχειρηματικά βήματα του Σάκη Ρουβά σε Βόλο και Κοζάνη έρχονται την ώρα που η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, μίλησε με τρυφερά λόγια για τον δημοφιλή τραγουδιστή και τα παιδιά τους σε συνέντευξή της.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ