TV & Media

Ο Σάκης Ρουβάς εξομολογείται στην Κάτια Ζυγούλη την αγάπη του

Η ανάρτηση του τραγουδιστή για την επέτειο του γάμου τους και τα γενέθλια της συζύγου του

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάκης Ρουβάς σε Κάτια Ζυγούλη: Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για την επέτειο του γάμου τους
Σάκης Ρουβάς σε Κάτια Ζυγούλη: Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για την επέτειο του γάμου τους/@ sakisrouvas/Instagram

Ο Σάκης Ρουβάς αγαπά την Κάτια Ζυγούλη και το δείχνει με μια εξομολόγηση στο Instagram που έκανε τους followers να χαμογελούν πλατιά.

Με ανάρτηση στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς εξομολογείται στην Κάτια Ζυγούλη την αγάπη του.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν σαν σήμερα 3 Ιουλίου το 2017, ανήμερα των γενεθλίων του διάσημου μοντέλου.

Ο Σάκης Ρουβάς που δεν κρύβει την αγάπη του για την Κάτια Ζυγούλη, έκανε μια online εξομολόγηση στο Instagram. Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ήταν μαζί για 13 ολόκληρα χρόνια πριν πάρουν την απόφαση να παντρευτούν. Ο Σάκης Ρουβάς ανήρτησε φωτογραφίες στο Instagram, οι οποίες συνοδεύονται από ένα πολύ ωραίο κείμενο για τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα 'μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για 'σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά!» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη.

Το διάσημο ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά. Η online εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη στο Instagram έρχεται λίγα 24ωρα μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του μοντέλου σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά τους, το GNTM και τη μητρότητα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ