TV & Media

Πώς ο Τραμπ «δελέασε» τον Γιάννη Ζουγανέλη για να μείνει στις ΗΠΑ

Η συνάντηση το 1995 στο Ατλάντικ Σίτι

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Ζουγανέλης
Γιάννης Ζουγανέλης © eurokinissi-Γιάννης Σπυρούνης/ilialive.gr

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλά για τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ το 1995 και την πρόταση που του είχε κάνει ο μεγιστάνας του real estate.

Καλεσμένος στην εκπομπή φλΕΡΤ της ΕΡΤ1, ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τη γνωριμία του με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, στο Ατλάντικ Σίτι.

«Είχαμε πάει με τη Γλυκερία στο Ατλάντικ Σίτι. Εγώ έμεινα έκθαμβος από τον τρόπο που λειτουργούσαν εκεί τα πράγματα και έμαθα βέβαια ότι ήταν έρημος και ένας Τραμπ -δεν τον ήξερα καν το 1995- είχε μεριμνήσει. Και λέω μπράβο, αυτό είναι τρομερό.  Ξαφνικά, αφού κάνουμε τη συναυλία σε μια τεράστια αρένα. Έρχεται ένας ξανθός και μου λέει εσύ θα μείνεις εδώ οπωσδήποτε. Του λέω ‘γιατί το λέτε αυτό’; Γέλασε μαζί μου. Του είπα ότι ‘δεν μπορώ να μείνω, έχω δεσμούς με την Ελλάδα, εκεί ζω, εκεί αναπνέω. Σας ευχαριστώ για την τιμή’. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως για να με δελεάσει έφερε 3-4 πανέμορφες γυναίκες, ότι δηλαδή εγώ θα μπορούσα να ενδώσω. Και μετά βέβαια, συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος έχεις τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Έτσι προσπάθησε ο Ντόναλντ Τραμπ να δελεάσει τον Γιάννη Ζουγανέλη να μείνει στις ΗΠΑ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Μαστοράκης: «Η σημερινή τηλεόραση έχει πεθάνει»
Νίκος Μαστοράκης: «Η σημερινή τηλεόραση έχει πεθάνει και πασχίζει να βρει απινιδωτή»

Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της

Νίκη Λυμπεράκη
Νίκη Λυμπεράκη: «Αν άφηνα την τηλεόραση, θα γινόμουν ή μπογιατζής ή μαγείρισσα»

Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY