- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο Μπεν Άφλεκ θα πέθαινε από το ποτό αν δεν εγκατέλειπε τον «Μπάτμαν»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη μάχη του με το αλκοόλ
Ο Μπεν Άφλεκ είπε στους «The New York Times» ότι ο αγώνας του με το αλκοόλ και το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ συνέβαλαν στην απόφασή του να εγκαταλείψει το franchise του «Μπάτμαν».
Ο Μπεν Άφλεκ αποκάλυψε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε το franchise του «Μπάτμαν» ήταν ο φόβος του ποτού. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The New York Times», ο ηθοποιός είπε ότι ο αγώνας του με το αλκοόλ και το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ συνέβαλαν στην απόφασή του να εγκαταλείψει το franchise.
Ο Άφλεκ είχε αναλάβει να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει μία σόλο ταινία του «Σκοτεινού Ιππότη», όμως αποχώρησε αρχικά από τη σκηνοθεσία (ανέλαβε ο Ματ Ριβς) αλλά και από τον ρόλο συνολικά. «Έδειξα σε κάποιον το σενάριο που είχα γράψει για τον "Μπάτμαν". Μου είπε ότι το σενάριο ήταν καλό. Μου είπε επίσης ότι θα πεθάνω από το αλκοόλ, αν περάσω ξανά τα ίδια».
Ο νικητής του Όσκαρ, ο οποίος χώρισε το 2018 από την Γκάρνερ, σημείωσε: «Έπινα σχετικά κανονικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό που συνέβη ήταν ότι άρχισα να πίνω όλο και περισσότερο, όταν κατέρρευσε ο γάμος μου».
«Προσπαθείς να κάνεις τον εαυτό σου να νιώσει καλύτερα με το φαγητό, με το ποτό, το σεξ, τον τζόγο, τα ψώνια ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό καταλήγει να κάνει τη ζωή σου πιο δύσκολη. Στη συνέχεια για να διώξεις τη δυσφορία που σου προκαλούν, κάνεις περισσότερο από αυτά. Τότε αρχίζει ο πραγματικός πόνος. Γίνεται ένας φαύλος κύκλος που δεν μπορείς να σπάσεις. Αυτό τουλάχιστον συνέβη σε μένα» πρόσθεσε.
Η ταινία του «Μπάτμαν» προχωράει κανονικά με τον Ρόμπερτ Πάτινσον να έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2021.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μήνυμα της δημοσιογράφου για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες
«Παιδιά, δεν έχω συνεργαστεί με τον Λάνθιμο...δεν ξεκίνησα από κωμωδία»
Ένα κλεμμένο βιβλίο κρατήσεων και η βεντέτα με τον μέντορά του από παλιά
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.