TV & Media

Το πέρασμα της Ναόμι Κάμπελ από video clip του Μπομπ Μάρλεϊ

Σε ηλικία 7 ετών - To post όλο νοσταλγία του σούπερ μόντελ για τον βασιλιά της reggae

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bob-marley.jpg
@naomi/Instagram

Η Ναόμι Κάμπελ μάς θυμίζει το πέρασμά της από το εμβληματικό «Is This Love» του Μπομπ Μάρλεϊ.

Μια άγνωστη -για πολλούς followers- πτυχή της ζωής της αποκάλυψε η Ναόμι Κάμπελ. Το σούπερ μόντελ πόσταρε ένα printscreen από το video clip του τραγουδιού «Is This Love». Σε αυτό η Ναόμι Κάμπελ, σε ηλικία 7 ετών, βρίσκεται δίπλα στον Μπομπ Μάρλεϊ. Ο «μάγος» της reggae έφυγε από καρκίνο στις 11 Μαΐου 1981. Ήταν γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου 1945 και αν ζούσε, θα ήταν σήμερα 75 ετών.

«Χαρούμενα γενέθλια στον έναν και μοναδικό Μπομπ Μάρλεϊ ο οποίος σήμερα θα γινόταν 75 ετών. Μύθος, πρωτοπόρος και Βασιλιάς της reggae. Η ζωή, η σοφία και η μουσική σου είναι ακόμα έμπνευση για εκατομμύρια κόσμο μέχρι και σήμερα» έγραψε η Ναόμι Κάμπελ.

Και πρόσθεσε: «Νιώθω τιμή που σε γνώρισα και δούλεψα μαζί σου, όταν ήμουν μόλις 7 χρονών! Υπάρχουν πολλές φράσεις που έχει πει ο Μπομπ Μάρλεϊ, αλλά αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου: "Ζήσε για τον εαυτό σου και θα ζεις μάταια -ζήσε για τους άλλους για να ζήσεις ξανά"».

Bob Marley - is this love official video HD

«Η οικογένειά μας λάτρευε τη reggae. Ήμουν μόλις 7 ετών και δεν ήξερα τι θα έκανα στο βίντεο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο Μπομπ Μάρλεϊ θα στεκόταν ακριβώς δίπλα μου και θα με σκέπαζε με μια κουβέρτα. Ήταν ο πιο όμορφος άνδρας, με υπέροχο πρόσωπο, τρυφερός και γλυκομίλητος. Με έντονη τζαμαϊκανή προφορά» είχε πει μεταξύ άλλων η Ναόμι Κάμπελ σε συνέντευξή της στον Guardian για τη συνεργασία της με τον Μπομπ Μάρλεϊ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ