- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νοσταλγία: Η Κόρτνεϊ Κοξ θυμήθηκε τα «Φιλαράκια» - H throwback φωτό
Η τηλεοπτική «Μόνικα» γύρισε τον χρόνο πίσω με μια backstage εικόνα από τον τελευταίο κύκλο
Όλα τα «Φιλαράκια» σε μια throwback φωτό διά χειρός Κόρτνεϊ Κοξ: Το backstage γεύμα πριν από το τελευταίο επεισόδιο.
Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια» ολοκληρώθηκε το 2004. Και αν η συζήτηση στα social media έχει ανάψει τους τελευταίους μήνες για ενδεχόμενη… ολική επαναφορά στους τηλεοπτικούς δέκτες με νέα επεισόδια, το μόνο βέβαιο είναι πως έγιναν κάποιες διερευνητικές επαφές, ωστόσο οποιαδήποτε προσπάθεια αναβάλλεται επ’ αόριστον. Η τηλεοπτική «Μόνικα» (Κόρτνεϊ Κοξ) ανήρτησε μια throwback φωτό από τον τελευταίο κύκλο. Η εικόνα είναι από τα backstage, όπου τα μέλη της αγαπημένης παρέας είναι όλα μαζί: Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ, Μάθιου Πέρι και την ίδια φυσικά.
Τα «Φιλαράκια» μοιράστηκαν ένα μεγάλο γεύμα για τελευταία φορά στα γυρίσματα, κλείνοντας έναν μεγάλο κύκλο στη ζωή τους. Στο ίδιο post η «Μόνικα» ανήρτησε και μια φωτό από το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου, πλημμυρίζοντας ακόμα περισσότερα τα social media με νοσταλγία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μήνυμα της δημοσιογράφου για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες
«Παιδιά, δεν έχω συνεργαστεί με τον Λάνθιμο...δεν ξεκίνησα από κωμωδία»
Ένα κλεμμένο βιβλίο κρατήσεων και η βεντέτα με τον μέντορά του από παλιά
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.