TV & Media

Η Ιρίνα Σάικ δεν ξεχνά - Καρφί για τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Μίλησε το Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
irina shayk
© Ιρίνα Σάικ

Ήταν η χρονιά που σήμανε το τέλος της σχέσης της Ιρίνα Σάικ με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Λίγο πριν φύγει το 2019 η Ιρίνα Σάικ έριξε το καρφί της στον Μπράντλεϊ Κούπερ. Ήταν αρκετό το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

«Newly wed» αρκέστηκε να γράψει το 33χρονο μοντέλο που πόζαρε με ένα λευκό φόρεμα δίπλα στη φίλη της Inga Rubenstein. Και το μυαλό όλων πήγε στον πρώην σύντροφό της Μπράντλεϊ Κούπερ.

Ήταν μετά τα Όσκαρ και τις φήμες για σχέση του Μπράντλεϊ Κούπερ με τη Lady Gaga που έδωσαν το οριστικό τέλος στην τεταμένη σχέση τους.

Η Ιρίνα Σάικ είδε κάθε σκανδαλοθηρικό έντυπο να γράφει για τη χημεία του συντρόφου της με τη Lady Gaga τη βραδιά των Όσκαρ κατά τη διάρκεια της live ερμηνείας τους στο τραγούδι Shallow. Ο χωρισμός της από τον χολιγουντιανό ηθοποιό δεν άργησε να έρθει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της με την Oprah Winfrey, η Lady Gaga παραδέχτηκε πως η ερμηνεία τους στήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλέσει. «Πρωταγωνιστήσαμε σε ένα love story. Φυσικά και θέλαμε το κοινό να πιστέψει ότι αγαπιόμαστε. Και θέλαμε να αισθανθούν αυτή την αγάπη στα Όσκαρ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ