- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κέιτι Πέρι-Ορλάντο Μπλουμ: Αναβάλλεται ο γάμος
Αποφασισμένη η σταρ να γίνει μητέρα σύντομα
Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2019, αλλά ο γάμος θα καθυστερήσει. Γιατί αυτή η αναμονή;
Αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2019, αλλά ο γάμος θα καθυστερήσει. Σύμφωνα με το UsWeekly, η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ δεν πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου πολύ σύντομα. «Αναγκάστηκαν να αλλάξουν την ημερομηνία λόγω της τοποθεσίας που έχουν επιλέξει για την τελετή», αποκαλύπτει το δημοσίευμα επικαλούμενο μη κατονομαζόμενη πηγή.
Η 35χρονη σταρ της ποπ και ο 42χρονος σταρ του Χόλιγουντ λέγεται ότι σχεδιάζουν να κάνουν δύο γαμήλια πάρτι: ένα «τοπικό» στον τόπο διαμονής τους κι ένα στον «γαμήλιο προορισμό τους».
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι κάνει επίσης ήδη σχέδια για οικογένεια, με την σούπερ σταρ Κέιτι να δηλώνει αποφασισμένη να γίνει «μητέρα αμέσως μετά τον γάμο».
Το ειδύλλιο της Πέρι και του Μπλουμ ξεκίνησε το 2016 και φέτος, στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους.
Για την Πέρι θα είναι ο δεύτερός γάμος. Υπήρξε παντρεμένη με τον Βρετανό κωμικό Ράσελ Μπραντ από το 2010 έως το 2012 και δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Και ο Μπλουμ έχει υπάρξει στο παρελθόν παντρεμένος για τρία χρόνια, από το 2010 έως το 2013, με το μοντέλο από την Αυστραλία Μιράντα Κερ. Από τον γάμο του με την Κερ, ο Μπλουμ απέκτησε έναν γιο τον Ιανουάριο του 2011.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O τραγουδιστής ήταν κριτής στο «The Voice»
Η παρουσιάστρια αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το κανάλι προ μηνών
Μετά την πρώτη εμφάνιση της δημοσιογράφου στο δελτίο ειδήσεων του Ant1
Θα κινηθεί νομικά κατά των αναρτήσεων που τη δείχνουν χωρίς μαλλιά
To νέο κεφάλαιο μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ
Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την πρόταση συνεργασίας σε νέα τηλεοπτική σειρά
Την ηθοποιό τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Άγιος Έρωτας»
«Έλεγα στον φίλο μου τον Μάνο, “Αδερφέ, σε παρακαλώ, βρες ένα τηλέφωνο, θέλω να πω τα τελευταία μου λόγια στη μαμά μου“»
Η εταιρεία παραγωγής διαψεύδει κατηγορηματικά όσα έχουν δημοσιευτεί
Backstage εικόνες από τα γυρίσματα του τρέιλερ
Το ποσό που αξιώνει μετά τον ακρωτηριασμό του
Πότε επιστρέφει στο πόστο του και γιατί έγινε λόγος για κρίση στην εκπομπή
Το πρώτο μήνυμα για το νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο
«Είδα ένα μεταφυσικό όνειρο το βράδυ πριν πεθάνει η Μάρω Κοντού», τόνισε ο ηθοποιός
Τι έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ανάρτησή της
Τι αναφέρει ο Κυριάκος Τσολάκης
«Κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» - Η ανακοίνωση του Ομίλου
Όσα έγραψε ο μετεωρολόγος για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι
Επιστροφή στα παλιά τηλεοπτικά λημέρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.