- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Μπρουκ του «Τόλμη και Γοητεία», έρχεται στην Κέρκυρα (video)
«Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον Ανδρέα Γεωργίου»
Η Μπρουκ του «Τόλμη και Γοητεία» δηλώνει στο Instagram πως έρχεται στην Κέρκυρα για τη σειρά «8 λέξεις» κι ανυπομονεί να δουλέψει με τον Αν. Γεωργίου.
Η Κάθριν Κέλι Λανγκ, που την αγαπήσαμε ως την Μπρουκ από το «Τόλμη και Γοητεία», ανακοίνωσε στο Instagram πως έρχεται στην Ελλάδα για να συμμετέχει στο σήριαλ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» και δηλώνει ανυπόμονη να γνωρίσει την Κέρκυρα, αλλά και να συνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου.
«Γεια σας, σας μιλώ από το καμαρίνι μου στο CBS στο Χόλιγουντ και θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που μου έκαναν από την ελληνική σειρά “8 λέξεις”» λέει σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram της, ενημερώνοντας τους ακολούθους της για τον ρόλο της που θα είναι μια Αμερικανή δημοσιογράφος η οποία εμπλέκεται με το πολιτικό ρεπορτάζ στην Κερκυρα, όπου τελικά καταλήγει να εμπλακεί και σε ένα ειδύλλιο.
«Είμαι ενθουσιασμένη κι ανυπομονώ για τα γυρίσματα στην Κέρκυρα, όπου ελπίζω να έχω λίγο χρόνο να γνωρίσω και το νησί» προσθέτει για να καταλήξει να πει στα ελληνικά: «Γεια σου Ελλάδα. Γεια σου Κέρκυρα. Έρχομαι για τις “8 λέξεις”».
Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γεωργίου αναδημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram το βίντεο της Αμερικανής ηθοποιού γράφοντας: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη "δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω", μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η "γοητεία" σου με έκανε να "τολμήσω" να σε πλησιάσω Κάθριν Κέλι Λανγκ ραντεβού στην Κέρκυρα. Νιώθω περήφανος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.