TV & Media

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Τι ζήτησε η κόρη του, κάνοντάς τον να ξενυχτήσει

Η κίνηση που έκανε πολλούς followers να αποθεώσουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ντέιβιντ Μπέκαμ/©EPA/RDJAN SUKI

Πώς μια επιθυμία της κόρης του ανάγκασε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να ξενυχτήσει.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Βικτόρια Μπέκαμ αγανάκτησε με τον διάσημο άνδρα της, αλλά ο Ντέιβιντ κέρδισε πολλούς πόντους ως πατέρας: H κόρη του, η Χάρπερ, είναι μανιακή θαυμάστρια του Χάρι Πότερ, κι ο πάλαι ποτέ σταρ των ποδοσφαιρικών γηπέδων ξεκίνησε να συναρμολογεί από Lego ένα Hogwarts Castle για εκείνη. Το Σάββατο το πρωί στρώθηκε, η συναρμολόγηση ξεκίνησε καλά, και η Βικτόρια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με τον εδώ και 20 χρόνια σύζυγό της να «κοπιάζει» για τη μικρότερη κορούλα τους. «Τι καλός μπαμπάς» έγραψε η Βικτόρια, προσθέτοντας: «Η Χάρπερ έχει εμμονή με τον Χάρι Πότερ».

Βλέποντάς τον να σκύβει κάθε τόσο στις «Οδηγίες» καθώς διάλεγε κυβάκια, ήταν προφανές ότι το εγχείρημα ήταν φιλόδοξο και μεγάλο. Τόσο μεγάλο, που όταν μετά από 12 ώρες η Βικτόρια επέστρεψε σπίτι, τον βρήκε ακόμα στο τραπέζι να «χτίζει» το κάστρο.

«Είναι 18 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ακόμα χτίζει αυτό το LEGO!! ΟΛΗ μέρα έχτιζε!!» έγραψε, αστειευόμενη στο Instagram.

Κι όμως, ο Ντέιβιντ έμεινε ξάγρυπνος κι άλλο, χτίζοντας τη διάσημη Σχολή των Μάγων. Και η Βικτόρια, απτόητη, συνέχισε το «ρεπορτάζ». Το πρωί της Κυριακής, έγραψε: «Είναι 10 παρά τέταρτο, ξενύχτησε πάνω σε αυτό το κάστρο έως τις 03.00».

Από τη μεριά του, ο Μπέκαμ αποκάλυψε ότι του έμεναν ακόμα 10 σακουλάκια με κυβάκια να χρησιμοποιήσει. Η 45χρονη σύζυγος έγραψε κάτω από καινούργιο βίντεο που ανήρτησε: «Με αυτό ασχολείται πάλι... Αυτό το κάστρο κάνει μαντάρα, τώρα, τη ζωή μου».

David Beckham builds Hogwarts Castle out of Lego for Harper

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ