TV & Media

Η τελευταία οικογενειακή φωτογραφία από το «Σόι» συγκινεί

Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
soi
©Instagram/abourdoumis

Σε ένα οικογενειακό τραπέζι λένε αντίο οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης κωμικής σειράς «Το Σόι μας».

«Μετά από 5 χρόνια ένας κύκλος κλείνει!» γράφουν οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης κωμικής σειράς του Alpha «Το Σόι μας».

Με μία συγκινητική φωτογραφία, απολύτως οικογενειακή, όλο το σόι γύρω από το οικογενειακό τραπέζι της τηλεοπτικής «Χαρούλας Χαμπέα» αποχαιρετά απόψε το τηλεοπτικό κοινό με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

«Θα είστε όλοι στη καρδιά μου! Καλή αντάμωση οικογένεια!!!» έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Την ανάρτησή του ξαναπόσταρε και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία πριν από λίγες ημέρες ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο αποχαιρετώντας τη σειρά.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Μαστοράκης: «Η σημερινή τηλεόραση έχει πεθάνει»
Νίκος Μαστοράκης: «Η σημερινή τηλεόραση έχει πεθάνει και πασχίζει να βρει απινιδωτή»

Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της

Νίκη Λυμπεράκη
Νίκη Λυμπεράκη: «Αν άφηνα την τηλεόραση, θα γινόμουν ή μπογιατζής ή μαγείρισσα»

Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY