TV & Media

Βίντεο-εξομολόγηση από την Μπρίτνεϊ για να ειπωθεί η αλήθεια

«Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε και ακούτε για μένα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Μπρίτνεϊ Σπίαρς / © EPA/NINA PROMMER

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε βίντεο-εξομολόγηση προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και δηλώνει ότι είναι καλά στην υγεία της.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προσπαθεί να αποκαταστήσει την αλήθεια για όσα λέγονται και γράφονται για το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Ήθελα να πω απλά ένα "γεια" γιατί όσα λέγονται για μένα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο» γράφει η 37χρονη τραγουδίστρια. «Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε και ακούτε για μένα {....} Η κατάστασή μου είναι μοναδική αλλά σας υπόσχομαι ότι κάνω ό,τι είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή», προσθέτει.

Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο η τραγουδίστρια ευχαριστεί τους φίλους της για τη στήριξή τους ζητώντας τους να σεβαστεί την ιδιωτικότητά της «προκειμένου να αντιμετωπίσω όλες τις δυσκολίες που μου έχει φέρει η ζωή».



Η άλλοτε βασίλισσα της ποπ ακολουθεί ένα πρόγραμμα ψυχοθεραπείας 30 ημερών προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοκ που της προκάλεσε η άσχημη κατάσταση της υγείας του πατέρα της.

Ο Τζέιμι Σπίαρς, πατέρας του ειδώλου της ποπ, έχει υποβληθεί τους τελευταίους μήνες σε πολλές επεμβάσεις εξαιτίας σοβαρού προβλήματος που εμφανίζει στο παχύ έντερο. Όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια, ο πατέρας της έφτασε αρκετές φορές στο χείλος του θανάτου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ