- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα δάκρυα της Σέλμα Μπλερ για τη σκλήρυνση κατά πλάκας
Δίνει μαθήματα ζωής μέσα από τη συνέντευξή της στην εκπομπή του ABC «Good Morning America»
Συγκίνησε η Αμερικανίδα ηθοποιός Σέλμα Μπλερ, η οποία εμφανίστηκε με μπαστούνι στην 91η τελετή των Όσκαρ, καθώς πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, ασθένεια που της έχει προκαλέσει προβλήματα στην ισορροπία, το μυικό σύστημα και την όραση. Η ηθοποιός των ταινιών «Cruel Intentions», «Legally Blonde» και «The Sweetest Thing», αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας της τον περασμένο Οκτώβριο με μία δημόσια εξομολόγηση στο Instagram.
Η 46χρονη ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε μέχρι πρόσφατα στη σειρά του Fox «American Crime Story» αντιμετωπίζει με θάρρος την κατάστασή της και δίνει μαθήματα ζωής. Έδωσε συνέντευξη στη Ρόμπιν Ρόμπερτς και στην εκπομπή του ABC «Good Morning America», η οποία μεταδόθηκε την Τρίτη. Η ομιλία της έχει προβλήματα, καθώς λόγω της αυτοάνοσης ασθένειάς της έχει πάθει σπασμωδική δυσφωνία.
Η ηθοποιός περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε τη διάγνωση: «Έβαλα τα κλάματα. Αλλά δεν ήταν δάκρυα πανικού. Ήταν τα δάκρυα της επίγνωσης ότι τώρα πρέπει να παραδοθώ σε ένα σώμα του οποίου δεν έχω τον έλεγχο κι αυτό ήταν ένα είδος ανακούφισης...».
Τα πρώτα σημάδια της ασθένειας παρουσιάστηκαν την περίοδο που γέννησε τον γιο της, αλλά δεν είχε καταλάβει τι της συνέβαινε: «Από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου άρχισε η ασθένεια και δεν το ήξερα. Έκανα τα πάντα να φαίνομαι νορμάλ. Έπαιρνα φάρμακα όταν δεν ήμουν με τον γιο μου. Έπινα. Πονούσα. Δεν έπινα συνεχώς αλλά υπήρχαν φορές που δεν άντεχα.»
Μετά τη μαγνητική τομογραφία, η Μπλερ αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα της υγείας της στον 7χρονο γιο της. «Έχω κάτι που ονομάζεται σκλήρυνση κατά πλάκας» του είπε και το παιδί έτοιμο να βάλει τα κλάματα, ρώτησε τη μητέρα του "θα σε σκοτώσει;". «Κι εγώ είπα "Όχι. Εννοώ, ποτέ δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που μας σκοτώνει, Άρθουρ. Αλλά ο γιατρός δεν μου είπε ότι πεθαίνω" και ο μικρός απάντησε "Α, οκ"».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.