TV & Media

Μπίμπι Ρέξα: «Δεν με ντύνουν για τα Grammy γιατί με θεωρούν Large» (video, εικόνες)

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει κάτι εξοργιστικό για τον κόσμο της μόδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπίμπι Ρέξα
Μπίμπι Ρέξα / © EPA/JASON SZENES

Για πρώτη φορά στην καριέρα της η Μπίμπι Ρέξα κέρδισε μια υποψηφιότητα για Grammy, τα Όσκαρ της μουσικής βιομηχανίας.

Για πρώτη φορά έχει ένα λόγο παραπάνω να θέλει να λάμπει στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια είναι μια γυναίκα που κινείται στα νούμερα 6 με 8 και οι σχεδιαστές μόδας δεν τις ράβουν ρούχα γιατί είναι... τεράστια.

Στην ανάρτησή της στο Instagram η Μπίμπι Ρέξα γράφει τον πόνο της: «Αν το νούμερο 6-8 είναι “τόσο μεγάλο” δεν ξέρω τι να πω. Δεν θέλω να φορέσω τα φοβερά σου φορέματα, γιατί είσαι τρελός», έγραψε η Ρέξα στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της.

Η 29χρονη συνέχισε: «Λέτε ότι οι γυναίκες που είναι μεγέθους 8 και άνω δεν είναι όμορφες και δεν μπορούν να φορέσουν τα φορέματα σας. Λυπάμαι, πρέπει να βάλω το στήθος μου στο ρούχο σας, αλλά μην πείτε ότι δεν σας αρέσει η μουσική μου. Φορέστε τα ρούχα σας σε κάποια που είναι στα μέτρα σας. Εμψυχώστε τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους και μην τις κάνετε να αισθάνονται άσχημα για το μέγεθός τους. Η ομορφιά υπάρχει ανεξαρτήτως νούμερου». Η Ρέξα έκλεισε την ανάρτησή της στα social media λέγοντας ότι ο «πισινός μου μεγέθους 8 θα πάει στα βραβεία» στις 10 Φεβρουαρίου. 

bibi.jpg
Μπίμπι Ρέξα / © EPA/JASON SZENES

Η Ρέξα είναι υποψήφια στην κατηγορία «Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης». Από τις πιο γνωστές επιτυχίες της αμερικανίδας τραγουδίστριας είναι το "Me, Myself & I", "I Got You" & "Hey Mama" που κατάφεραν να μπουν στο Billboard 100. Επίσης, έχει γράψει μεταξύ άλλων, το τραγούδι "The Monster" των Eminem & Rihanna , το "One More Night" της Μπέλα Θορν και το "Team" της Ίγκι Αζάλια.

Bebe Rexha - I'm A Mess [Official Music Video]


Η Ρέξα δεν κατονόμασε τους αρνητικούς με το σώμα της σχεδιαστές μόδας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ