TV & Media

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο χωρίζει ξανά μετά από 20 χρόνια γάμου

Παίρνει διαζύγιο από την σύζυγό του Γκρέις Χάιταουερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nteniro.jpg
EPA/STRINGER

Έπειτα από 20 χρόνια γάμου ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η σύζυγός του Γκρέις Χάιταουερ αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στο περιοδικό People ότι ήδη δεν μένουν μαζί εδώ και καιρό. «Μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως ελπίζετε ή θέλετε», λέει χαρακτηριστικά.

Ο 75χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 63ων ετών σύζυγό του το 1997, μετά από σχέση μιας δεκαετίας. Έχουν δύο παιδιά, τον 20χρονο Έλιος και την 6χρονη Έλεν Γκρέις. 

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι χωρίζει. Ο Ντε Νίρο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 1999 και άρχισε μία δικαστική διαμάχη για τον γιο τους. Το ζευγάρι τελικά εξομάλυνε τα πράγματα και το διαζύγιο δεν ολοκληρώθηκε.

Τον Νοέμβριο του 2004, ανανέωσαν τους όρκους τους μπροστά σε πλήθος πρωτοκλασάτων ηθοποιών, όπως η Μέριλ Στριπ και ο Μάρτιον Σκορτσέζε.

«Υπάρχουν υπέροχες στιγμές και στιγμές θλίψης. Είναι σαν να περπατάτε με τα παιδιά σας στο σχολείο και καθώς μεγαλώνουν δεν θέλουν να κρατήσουν το χέρι σας ή να σας φιλήσουν» είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή του.

Ο Ντε Νίρο έχει ακόμα τέσσερα άλλα παιδιά. Την Ντρένα, 47 ετών, και τον γιο του Ράφαελ, 42, από την πρώην σύζυγό του Ντιάν Άμποτ, και τους 23χρονους Τζούλιαν και Άαρον από την πρώην σύντροφό του Τούκι  Σμιθ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ