TV & Media

Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως η Τζένιφερ Λόπεζ είναι 49 ετών μετά από αυτήν την φωτογραφία

Η Jenny from the block μας έχει όλους

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5f2f7002-9917-11e8-9a20-262028f49e8a_1280x720_174420.jpg

Μετά την λήξη μίας ακόμα φαντασμαγορικής συναυλίας στο Las Vegas, η σχεδόν πενηντάρα Jennifer Lopez είπε να τεντώσει λίγο τα άκρα της και να ανεβάσει την ανάλογη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram, αφήνοντας τους ακολούθους της με ανοιχτό το στόμα και δημιουργώντας αμέτρητες τύψεις σε όλους εμάς τους κοινούς θνητούς που έχουμε μία πολύ πιο χαλαρή σχέση με το γυμναστήριο.

Η Jen της καρδιάς μας (μαζί με την Άνιστον, εντάξει) είναι γνωστή για τις απίστευτες γυμναστικές αντοχές της και της αρέσει να εναλλάσσει τις προπονήσεις της από βάρη σε sculpting και πάλι πίσω.

Μονίμως ήταν μεγάλη οπαδός του αθλητισμού και του fit τρόπου ζωής, ενώ πλέον γυμνάζεται μαζί με τον αθλητή αγαπημένο της A-Rod, στο γυμναστήριο που έχει ανοίξει εκείνος με το όνομα TruFusion.

Ιδού η φωτογραφία, ετοιμάσου να αναφωνήσεις κάτι του στιλ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!» ή «ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ».

Feeling like superwoman after the show tonight! When I started this run I thought omg 15 shows in 27 days that’s a lot... but I made a promise to myself that instead of letting it wear me down I would be even stronger at the end of it...I will work out an

Η ίδια γράφει πως νιώθει σαν superwoman μετά την ολοκλήρωση του show και επισημαίνει πως ενώ η ιδέα των 15 συναυλιών σε λιγότερο από μήνα της φάνηκε πολύ δύσκολη στην αρχή, υποσχέθηκε στον εαυτό της πως δεν θα το αφήσει να την πάρει από κάτω και θα το δει ως αφορμή να γίνει πιο δυνατή και να αποκτήσει την καλύτερη φόρμα που είχε ποτέ.

Εντάξει το κατάφερε και με το παραπάνω.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ