- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άζια Αρτζέντο: Λένε ότι σκότωσα τον Μπουρντέν - Τον απάτησα, με απάτησε κι εκείνος (video)
Η Ιταλίδα ηθοποίος μιλά για την σχέση της με τον Άντονι Μπουρντέν και περιγράφει πώς έμαθε για το θανατό του
Απαντήσεις σε όσους την κατηγορούν ότι οδήγησε στον θάνατο τον σύντροφό της Άντονι Μπουρντέν επειδή τον απάτησε έδωσε σε συνέντευξή της στην Daily Mail η Άζια Αρτζέντο.
Η Ιταλίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι και ο Μπουρντέν την είχε απατήσει και μιλώντας για την σχέση τους είπε: «Δεν ήταν πρόβλημα για εμάς. Ήταν ένας άντρας που ταξίδευε 265 μέρες τον χρόνο. Όταν βλέπαμε ο ένας τον άλλο απολαμβάναμε πραγματικά την παρέα. Αλλά δεν είμαστε παιδιά. Είμαστε ενήλικες».
Συνεχίζοντας είπε: «Ο κόσμος λέει ότι τον δολοφόνησα. Λένε ότι τον σκότωσα... Το καταλαβαίνω ότι ο κόσμος χρειάζεται έναν λόγο. Θα ήθελα να βρω κι εγώ ένα λόγο, επίσης. Δεν βρίσκω».
Αν και δεν κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατό του, η Αρτζέντο είπε ότι νιώθει κάποιες ενοχές. «Νιώθω απαίσια για το γεγονός ότι είχε τόσο πόνο μέσα και δεν τον μοιράστηκε», είπε. «Δεν το κατάλαβα. Και για αυτό θα νιώθω ένοχη για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Η Αρτζέντο ήταν μαζί με τον διάσημο σεφ και παρουσιαστή τα τελευταία δύο χρόνια. Η ίδια περιέγραψε και πως έμαθε για τον θάνατό του. «Μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ του. Και ήταν πολύ γρήγορο. Μου είπε απλά "ο Άντονι αυτοκτόνησε". Και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν μπορούσα να κλάψω. Και μετά άρχισα να ουρλιάζω.
Η πρώτη αντίδρασή ήταν να νιώσει θυμό απέναντί του επειδή εγκατέλειψε τα παιδιά της, είπε αναφερόμενη στην 17χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της. Ο Μπουρντέν είχε και μία 11χρονη κόρη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.