TV & Media

Ολίβια Νιούτον Τζον: Διαγνώστηκε με καρκίνο για τρίτη φορά

Η Σάντι του «Grease» είπε: «Πιστεύω πως θα τον νικήσω πάλι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-olivia.jpg
© Alberto E. Rodriguez / Getty Images/ Ideal Images

Η Ολίβια Νιούτον Τζον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο για τρίτη φορά στη ζωή της.

Η 69χρονη πρωταγωνίστρια του «Grease» μίλησε στο κανάλι Seven της αυστραλιανής τηλεόρασης για τις εξελίξεις στην υγεία της. Η ηθοποιός είχε διαγνωσθεί με καρκίνο για δεύτερη φορά το 2013 μετά από ένα τροχαίο ατύχημα. Δύο δεκαετίες νωρίτερα, το 1992, η Αυστραλή είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και βγήκε νικήτρια από τη μάχη με την ασθένεια.

9089730.jpg
© EPA/WARREN TODA

Κατά τη διάρκεια μίας ιατρικής εξέτασης, οι γιατροί εντόπισαν ένα ογκίδιο στον ώμο της. Εκτίμησαν αρχικά ότι ήταν κάποιος ερεθισμός από τη ζώνη ασφαλείας, όμως οι ειδικές εξετάσεις που ακολούθησαν, αποκάλυψαν ότι ο καρκίνος του στήθους που είχε επιστρέψει και εξαπλωθεί.

7420743.jpg
© EPA/EVERETT KENNEDY BROWN


Ερωτηθείσα γιατί δεν είχε μιλήσει δημοσίως για το δεύτερο χτύπημα του καρκίνου, η απάντησή της ήταν αποστομωτική: «Σκέφτηκα ότι πρόκειται για τη δική μου ζωή και αποφάσισα να κρατήσω κάποια πράγματα για τον εαυτό μου». Τώρα άλλαξε γνώμη και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό το γεγονός ότι το 2017 οι γιατροί τής ανακοίνωσαν ότι έπρεπε να οπλιστεί και πάλι με δύναμη, καθώς αυτή τη φορά ο καρκίνος έκανε την εμφάνισή του στη βάση της σπονδυλικής της στήλης. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει μία προγραμματισμένη περιοδεία και να υποβληθεί σε θεραπεία μέσω ακτινοβολίας.

grease-1.jpg
Η Ολίβια Νιούτον Τζον είπε ότι αντιμετωπίζει τον καρκίνο με «σύγχρονα» φάρμακα και φυτικές θεραπείες. Δήλωσε ότι έχει βγάλει τελείως τη ζάχαρη από τη διατροφή της και κάνει μαριχουάνα για να μετριάσει τον πόνο. «Ο σύζυγός μου βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου, είναι πάντα εκεί για να με στηρίξει και πιστεύω ότι θα κερδίσω κι αυτή τη φορά, αυτός είναι ο στόχος μου» είπε η 69χρονη σταρ. Ο σύζυγός της, Τζον Ίστερλινγκ, έχει ιδρύσει την εταιρεία Amazon Herb και καλλιεργεί κάνναβη για θεραπευτική χρήση στο ράντσο τους στην Καλιφόρνια.

Η Ολίβια Νιούτον Τζον έγινε παγκοσμίως γνωστή το 1978 με το μιούζικαλ «Grease» και παρτενέρ τον Τζον Τραβόλτα. Φέτος συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την κυκλοφορία της συγκεκριμένης ταινίας.

Grease - You're The One That I Want [HQ+Lyrics]

Grease - Hopelessly Devoted to You [1080p] [Lyrics]

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY