TV & Media

Γιώργος Μαυρίδης: «Την Μόλυ θα την σέβεστε» και στις παραλίες (εικόνες)

Καυστική και με χιούμορ η απάντηση του tattoo artist σε όσους δεν θέλουν τον σκύλο του στη θάλασσα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mavrides1.jpg

Δεν κρύβει την αγάπη που τρέφει ο Θεσσαλονικιός tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης για τον σκύλο του, τη Μόλυ. Κάποιοι δυσανασχέτησαν που είδαν τον Γιώργο Μαυρίδη με τον σκύλο του σε παραλία. Η απάντησε ήρθε μέσω Instagram και απαιτεί σεβασμό:

Φέτος η τούρτα μου ήταν χνουδωτη με υγρή μυτη! ❤️ #happy40Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές.Να ξέρετε μου δίνετε δύναμη ?❤️

«Η Μόλυ έκανε το πρώτο της μπάνιο τον Ιάνουάριο. Η Μόλυ όταν πλατσούριζε στο κύμα εσύ ήσουν με το καλοριφέρ αγκαλιά και χουχούλιαζες με το πάπλωμά σου. Η Μόλυ κατούρησε πρώτη στην θάλασσα που κατουράς εσύ, άρα την σημάδεψε πρώτη. Η Μόλυ έχει 4.500 ώρες στην θάλασσα χωρίς σέρβις, βενζίνη και λάδια. Την Μόλυ θα την σέβεσαι γιατί όταν εκείνη έκανε βουτιές στην παγωμένη θάλασσα εσύ έβγαινες ξανά να ξανάψει το θερμοσίφωνα για να κάτσεις άλλη μισή ώρα στην ντουζιέρα. Τη Μόλυ θα την κάνεις κόντρα μόνο στα πόσα παγωτά έφαγε αυτό το καλοκαίρι όχι στο πόσα μπάνια έκανε γιατί σε έχει. Τη Μόλυ θα την σέβεσαι γιατί τα κακάκια της τα μαζεύει δεν τα κάνει στην αποχέτευση και πατάει το καζάνι να πάνε στη θάλασσα. Τη Μόλυ θα την σέβεσαι …Τη Μόλυ…Τη Μόλυ».

mavridis11.jpg

Λιώνουμε στην προπόνηση, ενα βήμα πριν το μεγάλο τουρνουά του Σαββατοκύριακου στο "Xbox Arena Festival" στο Gazi music hallΣας περιμένω όλους εκεί, είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη ?#xboxarena-----------------------------ΥΓ:Η Μολλυ έπαθε "Εξορκιστή" ?

Εδώ με την οικογένεια...... Καλοκαιρινός πολλά υποσχόμενος! ?#greece #Summer #azur #chalkidiki #macawwaves #defender

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ