- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω τρία χρόνια να κάνω σχέση»
«Χωρίς σχέδιο, αγάπη δεν μπορεί να στεριώσει»
Σε άκρως προσωπικές αποκαλύψεις για την αισθηματική ζωή του προχώρησε ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης σε συνέντευξή του στο Dot. τονίζοντας ότι έχει τρία χρόνια να κάνει σχέση καθώς μία σχέση απαιτεί θυσίες.
Ο πρωταγωνιστής της πετυχημένης βρετανικής σειράς «The Durrells» που είναι γυρισμένη στην Κέρκυρα είπε χαρακτηριστικά: «Έχω τώρα τρία χρόνια που δεν είμαι σε σχέση. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για ό,τι προκύψει. Αυτό δεν είναι καλό για να κρατηθεί μια σχέση. Μπορεί να προκύψει κάτι άλλο και να φύγεις. Όταν είσαι ανοιχτός η ροή δεν σταματά, τα ερεθίσματα. Μπορεί να ερωτευτείς, αλλά ο έρωτας δεν σε ρωτάει. Για να έχεις μόνιμη σχέση πρέπει να έχεις σχέδιο. Χωρίς σχέδιο, αγάπη δεν μπορεί να στεριώσει. Να πεις ότι είμαι εδώ, θα κάνω αυτές τις θυσίες για να κρατηθώ εδώ, αν κάτι δεν μου αρέσει θα κάνω πίσω για να δώσω χώρο στον άλλο. Οι θυσίες αυτές γίνονται όχι γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, αλλά γιατί το επιλέγεις. Αν το κάνεις επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, είσαι δέσμιος μιας κατάστασης, όπου ο άλλος αρχίζει να το εκμεταλλεύεται, οπότε η σχέση αρχίζει να αρρωσταίνει. Άρα φεύγεις».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μήνυμα της δημοσιογράφου για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες
«Παιδιά, δεν έχω συνεργαστεί με τον Λάνθιμο...δεν ξεκίνησα από κωμωδία»
Ένα κλεμμένο βιβλίο κρατήσεων και η βεντέτα με τον μέντορά του από παλιά
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.