TV & Media

Λάγκερφελντ: «Οι Έλληνες έχουν πραγματικά αηδιαστικές συνήθειες»

Στάζει «δηλητήριο» το βιβλίο του σχεδιαστή «Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Καρλ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42984-90391.jpg

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί το βιβλίο του σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ με τίτλο «Le Monde Selon Karl (Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Καρλ)» από το γαλλικό εκδοτικό οίκο Flammarion. Στο βιβλίο του ο επονομαζόμενος Κάιζερ της μόδας σχολιάζει από διάσημες κυρίες μέχρι την κρίση στην Ελλάδα. Λέει χαρακτηριστικά πως «Η Ελλάδα πρέπει να δουλέψει για ένα πιο καθαρό προφίλ. Είναι μεγάλο πρόβλημα καθώς έχει τη φήμη πως είναι φοβερά διεφθαρμένη. Δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος πως τα χρήματα θα καταλήξουν εκεί που πρέπει. Κανείς δεν θέλει η Ελλάδα να εξαφανιστεί, αλλά έχουν πραγματικά αηδιαστικές συνήθειες».

Οι Καρλ Λάγκερφελντ έχει από ένα καλό λόγο για πολλές κυρίες του κόσμου:  

Μισέλ Ομπάμα: «Δεν καταλαβαίνω αυτή την αλλαγή στα μαλλιά. Λατρεύω τη κυρία Ομπάμα. Την αγαπώ. Ειλικρινά, αυτό δεν της ταιριάζει. Οι αφέλειες ήταν κακή ιδέα».

Αδελφές Μίντλετον: «Η Kέιτ έχει όμορφη σιλουέτα και είναι το κατάλληλο κορίτσι γι΄ αυτό το αγόρι. Μου αρέσει αυτός ο τύπος γυναίκας, μου αρέσουν οι ρομαντικές καλλονές. Από την άλλη μεριά η αδερφή της πασχίζει. Δεν μου αρέσει καθόλου το πρόσωπό της. Θα έπρεπε να δείχνει μόνο την πλάτη της».

Ινές ντε λα Φρεσάνζ (πρώην μούσα του οίκου Chanel): «Της εύχομαι όλη την τύχη του κόσμου, εφόσον δεν χρειάζεται ούτε να τη βλέπω άλλο ούτε να ακούω γι' αυτήν».

Χάιντι Κλουμ: «Δεν γνωρίζω. Ποτέ δεν ήταν διάσημη στη Γαλλία. Ούτε η Κλόντια Σίφερ ξέρει ποια είναι».

Λάνα ντελ Ρέι: «Είναι μια κατασκευή με όλα της τα εμφυτεύματα».

Αντέλ: «Είναι κάπως παχιά, αλλά έχει υπέροχο πρόσωπο και θεϊκή φωνή».

Λ.Χ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ