TV & Media

Πήρε το πρώτο φιλί της ζωής του από την Κέιτι Πέρι και ξίνισε τα μούτρα του (video)

Ποιος είναι ο 19χρονος υποψήφιος του American Idol που προκάλεσε σάλο στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
katy-perry234423.jpg
Twitter

Άνω κάτω έγινε το American Idol μετά την πρωτοβουλία της Κέιτι Πέρι να φιλήσει στο στόμα υποψήφιο κατά τη διάρκεια οντισιόν.

Ο 19χρονος Μπέντζαμιν Γκλέιζ είχε πάει με την κιθάρα του να τραγουδήσει μπροστά στους κριτές. Πριν αρχίσει το τραγούδι, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το αν έχει φιλήσει ποτέ κορίτσι και αν του άρεσε. Η ερώτηση ειπώθηκε από τα χείλη του Λουκ Μπράιαν, ο οποίος έκανε λογοπαίγνιο με το τραγούδι -και πρώτη μεγάλη επιτυχία της Κέιτι Πέρι- «I kissed a girl». Έκπληκτη η κριτική επιτροπή άκουσε τον νεαρό να λέει ότι δεν έχει φιλήσει καμία κοπέλα μέχρι στιγμής.

«Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ σχέση, δεν μπορώ να φιλήσω ένα κορίτσι χωρίς να είμαι σε σχέση» ήταν η απάντησή του. Τότε η 33χρονη τραγουδίστρια τού ζήτησε να πλησιάσει και προσφέρθηκε να τον αφήσει να τη φιλήσει στο μάγουλο, κάτι που ο νεαρός συμφώνησε τελικά να κάνει.

kiss.jpg
Twitter

Η Κέιτι Πέρι, όμως, είχε άλλα σχέδια και λίγο μετά το πρώτο φιλί στο μάγουλο, ζήτησε επανάληψη, γυρίζοντας αυτήν τη φορά αστραπιαία το κεφάλι, με αποτέλεσμα οι δυο τους να φιληθούν στιγμιαία στο στόμα.

90-Year-Old Jerry Lewis Breaks Down In Tears While Discussing Death

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε πολλή συζήτηση στο Twitter, με αρκετούς χρήστες να κάνουν λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά στο ζήτημα της «σεξουαλικής παρενόχλησης», επισημαίνοντας ενδεικτικά: «Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί αν στη θέση της Κέιτι Πέρι ήταν ένας 33χρονος τραγουδιστής που κάνει κάτι τέτοιο σε μια 19χρονη υποψήφια».

 

 

 

 

Ο ίδιος ο Μπέντζαμιν Γκλέιζ τοποθετήθηκε για το περιστατικό, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή του κατά τη διάρκεια δηλώσεων στους New York Times.

«Ήταν κάπως αμήχανο. Ήθελα να το κρατήσω για την πρώτη μου σχέση. Ήθελα να είναι ξεχωριστό» τόνισε ο νεαρός, εξηγώντας πως αν η Κέιτι Πέρι τον είχε ρωτήσει αν ήθελε κάτι τέτοιο, η απάντησή του θα ήταν αρνητική.

«Αν με είχε ρωτήσει: "Θα με φιλούσες;", δεν θα το έκανα. Ξέρω πολλούς που θα έλεγαν "εννοείται", αλλά εγώ μεγάλωσα σε συντηρητική οικογένεια. Ήθελα το πρώτο φιλί μου να είναι ξεχωριστό», πρόσθεσε.

Για την ιστορία του talent show, οι κριτές τον έκοψαν...

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.