- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Spice Girls επανενώνονται για να τραγουδήσουν στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν
Τι δήλωσε η Mel B
Μπορεί να έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα. Από τον Έλτον Τζον και τον Εντ Σίραν, μέχρι την Αντέλ και την Τέιλορ Σουφτ μαζί με τη Ριάνα. Ωστόσο, όπως άφησε να εννοηθεί η Mel B, γνωστή ως «Scary Spice», το iconic group των 90s «Spice Girls» κατά πάσα πιθανότητα θα επανενωθεί για να τραγουδήσει στον πριγκιπικό γάμο του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.
Η αποκάλυψη της ξέφυγε στο αμερικάνικο τηλεοπτικό σόου «The Real». Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε αν γνωρίζει και άλλους Βρετανούς που έχουν προσκληθεί στον γάμο. «Ναι, θα πάω... Δεν ξέρω αν θα ’πρεπε να το πω αυτό» ήταν η απάντησή της. Την πίεσαν κι άλλο. «Ναι, εμείς οι 5 Spice Girls... Γιατί είμαι τόσο ειλικρινής;» αναφώνησε.
Οι οικοδεσπότες του σόου πέταξαν στον αέρα τις κάρτες που βάζουν δίπλα στην κάμερα για να διαβάζει ο ερωτώμενος κι άρχισαν να τρέχουν μέσα στο στούντιο, φωνάζοντας «Ναι, θα τραγουδήσουν. Ναι!» «Πρέπει να φύγω» είπε η Mel Β, «θα με απολύσουν». Και το κοινό χειροκρότησε.
Σημειώνεται ότι η σχέση του μελλοντικού ζεύγους με τις Spice Girl έχει παρελθόν. Σε ηλικία 13 ετών, ο Χάρι είπε ότι η συνάντηση μαζί τους - το 1997, σε συναυλία για συγκέντρωση πόρων που έδωσε το συγκρότημα στη Νότια Αφρική- ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής του. Λέγεται πως η Μέγκαν, που μεγάλωσε στην Αμερική, είναι fan του συγκροτήματος του οποίου το μότο, τη δεκαετία του 1990, ήταν «Girl Power».
Επίσημη πρόσκληση γάμου έχει σταλεί και στις πέντε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.