- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εκτός εαυτού η Τζένιφερ Λόρενς: Σιγά μην έβαζα και παλτό (εικόνα)
Η ηθοποιός τα 'χώνει σε όσους έκαναν σεξιστικά σχόλια για το αποκαλυπτικό της φόρεμα
Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν να την πιεις στο ποτήρι. Η πρωταγωνίστρια του Red Sparrow εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα του οίκου Versace, με αβυσσαλέο ντεκολτέ και ένα βαθύ σκίσιμο στο κάτω μέρος που αναδείκνυε το καλλίγραμμο πόδι της.
Αρκετοί ήταν εκείνοι που την «έκραξαν» στα social media, επειδή επέλεξε μια τέτοια αποκαλυπτική εμφάνιση, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες. Η διάσημη ηθοποιός δεν ήθελε και πολύ να εκραγεί όταν τα σεξιστικά σχόλια άγγιξαν το «ευαίσθητο» ζήτημα των τελευταίων μηνών (αποκαλύψεις σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης, καμπάνιες «Time's Up» και «Me too»).
Με ανάρτησή της στο Facebook, έβαλε τους επικριτές στη θέση τους, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους για τα όσα εκτυλίχθηκαν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα σε εκδήλωση στο Λονδίνο.
«Ξεπεράστε το, ήταν επιλογή μου, σιγά μην έκρυβα αυτό το φόρεμα κάτω από παλτό», το ξεκάθαρο μήνυμά της.
«Γουάου. Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω με όλο αυτό το "Η Λόρενς φορά αποκαλυπτικό φόρεμα μέσα στο κρύο". Δεν είναι μόνο εντελώς γελοίο, είμαι και εξαιρετικά προσβεβλημένη. Αυτό το φόρεμα του Versace ήταν υπέροχο, νομίζετε ότι θα το κάλυπτα με ένα παλτό και ένα φουλάρι; Έμεινα έξω για πέντε λεπτά. Θα έβγαινα και στο χιόνι γι' αυτό το φόρεμα γιατί αγαπώ τη μόδα και αυτή ήταν η επιλογή μου» έγραψε στο Facebook.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.