TV & Media

Γάμος με ραβασάκια γίνεται;- Ο Θερού βρήκε τα post-its του Μπραντ Πιτ στην Άνιστον και όλα άλλαξαν (εικόνες)

«Άρχισε να νιώθει ανασφαλής στο γάμο του», λέει ανώνυμη πηγή στο Us Weekly

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
triada.jpg

Από την ημέρα που χώρισε το «χρυσό ζευγάρι» του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον, το αμερικανικό κοινό «φαντασιώνεται» την επανένωσή τους. Παραβλέπουν, μάλιστα, ότι αιτία του χωρισμού ήταν η εξωσυζυγική σχέση του Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.
19117069.jpg
EPA/PAUL BUCK
 
Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Us Weekly», λοιπόν, σε πρόσφατο δημοσίευμά του αναφέρει πως ο Τζάστιν Θερού έμεινε άναυδος όταν ανακάλυψε σημειώματα που είχε στείλει ο πρώην σύζυγός της Άνιστον, Μπραντ Πιτ, στην ίδια.

Η ανώνυμη πηγή που μίλησε στο περιοδικό διευκρίνισε ότι τα ρομαντικά post-its δεν είναι πρόσφατα, αλλά μετράνε περίπου μία δεκαετία. Αλλά γιατί η Άνιστον δεν τα πέταξε ποτέ; Τα μηνύματα του Μπραντ φέρονται να είναι του τύπου «Δείχνεις όμορφη σήμερα» ή «Μου έχεις ήδη λείψει».
2468705.jpg
EPA/DEBBIE VANSTORY

Αυτά τα μηνύματα, λέει η πηγή, δεν άρεσαν στον δεύτερο σύζυγο της Άνιστον και τον έκαναν να νιώθει ανασφαλής στον γάμο του.

Και μετά ήρθε το διαζύγιο και η κοινή ανακοίνωση: «Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας.

»Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον» ανέφεραν στην κοινή τους δήλωση.


Υπενθυμίζεται πως ο γάμος της Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ τελείωσε το 2005. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ