- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μπογδάνος: Είπα την αλήθεια, είμαι ευτυχής που έχασα τη δουλειά μου γι’ αυτό τον λόγο
Αφήνει αιχμές κατά τη διοίκησης του ΣΚΑΪ
Νέες αιχμές κατά τη διοίκησης του ΣΚΑΪ, για την απομάκρυνσή του από τον σταθμό, αφήνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στρέφοντας παράλληλα τα βέλη του κατά του Σταμάτη Μαλέλη και των διευθυντών του σταθμού.
“Αν ο σταθμός ήθελε να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, θα μπορούσε να με καλέσει, να μου το πει και να μου αφήσει ένα περιθώριο για να βρω λύση για το επαγγελματικό μέλλον μου. Με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν μιλήσαμε. Από τον Σταμάτη Μαλέλη είχα την απαίτηση. Ήθελα να με πάρει, αλλά δεν μιλήσαμε. Ούτε εγώ τον πήρα. Με κάλυψε η συζήτηση με τον Κώστα Κιμπαρόπουλο. Δεν ξέρω πια κατά πόσο μπορώ να δώσω βάση σε οποιαδήποτε δέσμευση των όποιων εκ των διευθυντών του ΣΚΑΪ αναλαμβάνουν να μπλέξουν ή να ξεμπλέξουν το κουβάρι του σταθμού. Το ότι ο ΣΚΑΪ έχει σοβαρό πρόβλημα στον συντονισμό των διευθυντικών του στελεχών, είναι κάτι γνωστό”, αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο δημοσιογράφος σε σύντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».
Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει και αν θα ζήταγε συγγνώμη από τον πρωθυπουργό, απάντησε: «Είπα την αλήθεια. Δεν μετανιώνω ούτε κατ' ελάχιστο. Αναλαμβάνω την ευθύνη της και είμαι ευτυχής που έχασα τη δουλειά μου γι’ αυτό τον λόγο. Αν έχανα τη δουλειά μου για άλλο λόγο, θα μπορούσα να είμαι δυσαρεστημένος. Είμαι ευτυχής γιατί απέδειξα ότι δεν είμαι φερέφωνο του ΣΚΑΪ. Δεν είμαι φερέφωνο κανενός».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σχόλιο που ενόχλησε τη ραδιοφωνική παραγωγό
Ποιο πρόσωπο θα βρεθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη
Ήταν έως σήμερα επικεφαλής στη Διεύθυνση Παραγωγής, Τεχνικής Λειτουργίας και Ανάπτυξης της ΕΡΤ3
Το βίντεο ενός δυστυχήματος και αυτά που τραβάνε το ανθρώπινο μάτι
Τι πληροφορίες έδωσε το κανάλι για την «εισβολή» του ηθοποιού στην επιτυχημένη σειρά
Με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν και ένα αινιγματικό teaser αποκαλύφθηκε το νέο project του Έλληνα σκηνοθέτη
Η οσκαρική ταινία αφηγείται μια φαντασμαγορική ιστορία με βαθιά ανθρώπινα θέματα
Η τηλεοπτική μεταφορά του Ριφιφί του Αιώνα σε ελληνική τράπεζα έρχεται και στην ελεύθερη τηλεόραση
Σε ένδειξη πένθους για τους επτά φίλους του ΠΑΟΚ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.