- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Όταν ο Κώστας Σόμμερ γνώρισε τον Μπραντ Πιτ
«Κοιταζόμασταν στα μάτια και ήρθε να μου μιλήσει από μόνος του»
Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Κώστας Σόμμερ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε μεταξύ άλλων για τη διεθνή καριέρα του, τις γνωριμίες που έκανε στο Λος Άντζελες και τις εντυπώσεις που του άφησε εκείνη με τον Μπραντ Πιτ.
«Ήταν να συνεργαστούμε μαζί σε ένα project, το οποίο τελικά δεν έγινε ποτέ. Βρεθήκαμε ένα βράδυ σε ένα πάρτι και περίμενα υπομονετικά μέχρι να μας συστήσουν. Κοιταζόμασταν στα μάτια και ήρθε να μου μιλήσει από μόνος του» λέγοντάς μου «εσύ είσαι αυτός ο Έλληνας που θα παίξουμε μαζί;» θυμάται. «Είναι παιδαράς κι έχει εκτόπισμα μεγάλο» σημειώνει ο γνωστός ηθοποιός.
Ερωτηθείς αν έχει ενοχληθεί από τα καυστικά σχόλια για τη διεθνή του καριέρα, ο Κώστας Σόμμερ απάντησε «όχι, καθόλου. Ενοχλούμαι, όμως, για τους συναδέλφους που κάνουν μια προσπάθεια στο εξωτερικό και γράφουν διάφορα γι’ αυτούς».
«Πολλοί ήταν οι Έλληνες ηθοποιοί που τα παράτησαν στο Λος Άντζελες με τον φόβο μήπως τους κράξουν τα μέσα στη χώρα μας. Αν, δηλαδή, η Όπρα έκανε πρόταση σε έναν Έλληνα δημοσιογράφο να πάει στην Αμερική και να δουλέψει μαζί της, δεν θα το έκανε; Θα το έκανε τρέχοντας. Με την ίδια ακριβώς λογική το κάνουν, λοιπόν, και οι ηθοποιοί μας. Το θέμα είναι ποιος έχει τα κότσια να το παλέψει στο εξωτερικό» ξεκαθαρίζει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μήνυμα της δημοσιογράφου για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες
«Παιδιά, δεν έχω συνεργαστεί με τον Λάνθιμο...δεν ξεκίνησα από κωμωδία»
Ένα κλεμμένο βιβλίο κρατήσεων και η βεντέτα με τον μέντορά του από παλιά
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.