- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Απίστευτη ατάκα από τον Τέρι Γκίλιαμ για την υπόθεση Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ
«Μακάρι να έμενε η μελανιά σε ένα σημείο» και κείμενο περί εκβιασμού από την Χερντ
Ο μοναδικός Τέρι Γκίλιαμ πήρε ξεκάθαρη θέση στην υπόθεση που απασχολεί τη showbiz με το διαζύγιο και τη «βία» στο (πρώην) ζευγάρι Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ.
Ο μοναδικός Αμερικανός της θεότρελης ομάδας Μonty Python αλλά και σκηνοθέτης του «Brazil», των «12 Πιθήκων» κ.ά. έκανε στο Facebook ένα σχόλιο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.
Συγκεκριμένα γράφει: «Όπως πολλοί από τους φίλους του Τζόνι Ντεπ ανακαλύπτω ότι η Άμπερ είναι καλύτερη ηθοποιός απ’ ό,τι νόμιζα... μακάρι αυτή η "μελανιά" να έμενε σε ένα σημείο... Παρακάτω μια λογική εκδοχή για αυτό που πολλοί νιώσαμε»... και παραθέτει ένα σύνδεσμο με κείμενο από τον κωμικό Doug Stanhope, κολλητό φίλο του Ντεπ.
Ο Stanhope κάνει μεγάλη επίθεση στη Χερντ, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι εκβίαζε τον Ντεπ εδώ και καιρό ότι θα έλεγε στον Τύπο ό,τι να ’ναι αν δεν συμφωνούσε στους όρους που η ίδια ήθελε για το διαζύγιο. Ο κωμικός αναφέρει ότι όλοι οι φίλοι έβλεπαν ότι η Χερντ κακοποιούσε διαρκώς τον Ντεπ με κάθε πιθανό τρόπο –«του γαμούσε τη ζωή» γράφει μεταξύ άλλων– και τον «κρεμούσε» συνέχεια όταν ήταν σε στιγμές αδυναμίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.