- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παρηγοριά στο πρόσωπο παιδικού της φίλου βρήκε η Αθηνά Ωνάση για να ξεπεράσει τον χωρισμό
Στην πίστη στον Θεό το έχει ρίξει ο Αλβάρο
Μετά τις φήμες πως η Αθηνά Ωνάση έπιασε τον επί 11 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο στα πράσα με Ισπανίδα καλλονή, τώρα νέο δημοσίευμα αναφέρει πως η 31χρονη κληρονόμος βρήκε παρηγοριά στο πρόσωπο ενός παιδικού της φίλου.
Πρόκειται για τον άνθρωπο, που της συμπαραστάθηκε σε όλα, τον καλύτερο φίλο της, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και την στηρίζει σε αυτές τις δύσκολες ώρες μετά την απόφασή της να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Ντόντα.
Η κουμπάρα της χρυσής κληρονόμου κ. Κοτρωνάκη μίλησε στο ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Secret κι αρκέστηκε να πει για τον χωρισμό του ζευγαριού: «Με την Αθηνά μιλάω αλλά δεν θα σας πω για το διαζύγιο της. Αν θέλει θα σας πει η ίδια γι’ αυτό. Είναι δικό της θέμα».
Πάντως στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό σε ιππικό όμιλο, η Αθηνά μοιάζει πολύ στεναχωρημένη. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες.
Από την άλλη, ο Αλβάρο όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo το έχει ρίξει στη θρησκεία. Χθες, στο instagram ανέβασε ένα απόσπασμα για τα θανάσιμα αμαρτήματα κάνοντας λόγο για… «ψεύτρα» γλώσσα αλλά και για καρδιά που επινοεί γρήγορα διεστραμμένες πράξεις.
Πολλοί κάνουν λόγο για αινιγματικό post το οποίο πιθανότατα συνδέεται με τον χωρισμό του με την Αθηνά.
Παρατίθεται η ανάρτηση:
Τα επτά πράγματα που ο Θεός απεχθάνεται
Έξι πράγματα που μισεί ο Κύριος και το έβδομο που η ψυχή Του απεχθάνεται!
Μάτια ζωηρά, ψεύτρα γλώσσα, τα χέρια που χύνουν αθώο αίμα, καρδιά που επινοεί γρήγορα διεστραμμένες πράξεις, γρήγορα πόδια που θα τρέξουν στο κακό, ψευδής μαρτυρία, λέγοντας ψέματα, σπέρνοντας τη διχόνοια μεταξύ των αδελφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.