- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ: Απολογία για κλάματα προς τους Αυστραλούς (video, εικόνες)
Γλίτωσαν τη φυλακή, αλλά έγιναν ρεζίλι των… σκυλιών τους
Η Άμπερ Χερντ ομολόγησε ότι έβγαλε πλαστά χαρτιά για να περάσει παράνομα τα δύο αγαπημένα της τεριέ στην Αυστραλία και απέφυγε τελικά την καταδίκη. Η σύζυγος του Τζόνι Ντεπ θα μπορούσε να καταδικαστεί έως και σε 10 χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση, αλλά τελικά οι κατηγορίες σε βάρος της απορρίφθηκαν λόγο πρότερου έντιμου βίου. Ωστόσο, το ζευγάρι έπρεπε να πληρώσει ένα τίμημα για το ατόπημα. Η συγγνώμη που απευθύνουν μπροστά στις κάμερες προς τον αυστραλιανό λαό είναι για λύπηση.
Το βίντεο των Ντεπ-Χερντ προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου που εκδικάστηκε η υπόθεση στο Κουίνσαλντ. Το ζευγάρι του Χόλιγουντ δηλώνει μετανοημένο και καλεί τους μελλοντικούς επισκέπτες να σέβονται τους αυστραλιανούς κανόνες καραντίνας για τα ζώα της.

Οι τόνοι μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και του υπουργού Γεωργίας της Αυστραλίας είχαν ανέβει πολύ ψηλά για τη δικαστική υπόθεση, γνωστή και ως ο «Πόλεμος των Τεριέ», αλλά τελικά η διαφορά τους έληξε φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.