Showbiz

Σωτήρης Τσαφούλιας: Με πήρε τηλέφωνο η Αγγελική Νικολούλη, μετά με φώναξαν για κατάθεση στην αστυνομία

Ο σκηνοθέτης μίλησε και για την τελευταία σκηνή του «Ριφιφί» και την Ευαγγελία Μουμούρη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σωτήρης Τσαφούλιας
© Glomex

Τσαφούλιας: «Με πήρε η Νικολούλη για την υπόθεση που είχε κοινά με το Έτερος Εγώ»

Συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή «Rainbow Mermaids» έδωσε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, μιλώντας για την προσωπική του ζωή, για την πολιτική σκηνή της χώρας αλλά και για τη δουλειά του.

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι στο παρελθόν τού είχε τηλεφωνήσει η Αγγελική Νικολούλη για την ταινία «Έτερος Εγώ», καθώς μία υπόθεση που ερευνούσε στο «Φως στο Τούνελ» είχε πολλά κοινά με την ταινία.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μάλιστα, είχε κληθεί να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, ενώ αποφάσισε να αποσύρει προσωρινά την ταινία από τις αίθουσες για να μην παρεμποδιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας.

«Υπήρχε τότε ένας άνθρωπος ο οποίος έκανε απόπειρες δολοφονίας εναντίον οδηγών ταξί. Είχε τραυματίσει έναν και νομίζω είχε σκοτώσει τον δεύτερο. Σε μια εκπομπή της φίλης μου, της Αγγελικής Νικολούλη, στο τέλος της εκπομπής συνδύασε την ταινία μου, που παιζόταν τότε στους κινηματογράφους, με το περιστατικό. Εγώ δεν την ήξερα τότε την Αγγελική. Απλά πήρα τον Alpha, πανικόβλητος και θυμωμένος ότι πρώτα απ’ όλα δίνετε spoiler… Και, δεύτερον, από πού κι ως πού; Και με παίρνει η ίδια τηλέφωνο και μου λέει: "Δεν είναι τυχαία η σύνδεση. Αφήνει μηνύματα, παρόμοια με την ταινία, στο Facebook"», περιέγραψε την επικοινωνία ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Με φωνάξανε σε μια κατάθεση μετά, γιατί ήταν ένας σε ένα Q&A και είχε κάνει μια περίεργη ερώτηση και πίστευαν ότι ήταν αυτός, να δώσω μια περιγραφή. Και όταν αυτό το πράγμα βγήκε, πετάχτηκαν ένα, δύο, τρεις εξυπνάκηδες που έσπευσαν να προδιαγράψουν ότι όλο αυτό εγώ το κάνω για διαφήμιση και για να ανέβει η ταινία. Οπότε, μετά, την απέσυρα», δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Η τελευταία σκηνή του «Ριφιφί» 

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε διαίτερα συγκινημένος για την τελευταία σκηνή της σειράς «Ριφιφί» που αγαπήθηκε φέτος από το κοινό, περιγράφοντας όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες.

«Η τελευταία σκηνή ήταν μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στη ζωή μου. Σε όλο το έργο, η ηρωίδα -η «Όλγα»- παραγγέλνει μια πάστα, τρώει μια κουταλιά, την πληρώνει και φεύγει. Στο τέλος βλέπουμε τι σημαίνει αυτό και γιατί τρώει όλη την πάστα λαίμαργα, ενώ κλαίει», ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Όπως περιέγραψε ο σκηνοθέτης, η σκηνή γυρίστηκε μόνο με μία λήψη, με όλο το συνεργείο να κλαίει. «Όταν τελείωσε, σηκώθηκα, μπήκα στο καφενείο, γονάτισα μπροστά της, την είπα ότι δεν χρειάστηκε ούτε ένα cut και τότε ξέσπασε (η Ευαγγελία Μουμούρη) σε λυγμούς, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, έκλαιγε στην αγκαλιά μου», δήλωσε φορτισμένος συναισθηματικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY