Showbiz

Ακύλας: Είναι συγκινητική η αγάπη του κόσμου, μία κυρία μου έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού της

Η αποκάλυψή του

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ακύλας
Ο Ακύλας © Sarah Luise Bennett/EBU

Ο Ακύλας αποκάλυψε ένα απίθανο περιστατικό με θαυμάστριά του, η οποία μετά από συναυλία τού άφησε σε γράμμα τα κλειδιά του σπιτιού της

Την ιδιαίτερη αγάπη που δέχεται από το κοινό περιέγραψε ο Ακύλας, αποκαλύπτοντας ένα απρόσμενο περιστατικό με θαυμάστριά του.

Ο τραγουδιστής, που κατέκτησε τη δέκατη θέση στη Eurovision τον Μάιο, δήλωσε στο «Happy Day» τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου ότι γυναίκα τού άφησε, μαζί με γράμμα μετά από συναυλία, τα κλειδιά του σπιτιού της.

«Ήταν πραγματικά συγκινητικό πώς σε κάθε πόλη είχε τόση αγάπη ο κόσμος για μένα. Δώρα, ζωγραφιές... Μάλιστα, στη Χαλκιδική ήρθε μία κυρία και μου έδωσε μια τσάντα με φωτογραφίες, ένα γράμμα και κλειδιά σπιτιού. Και είχε ένα γράμμα και μου έλεγε “το σπίτι αυτό βρίσκεται σε αυτή την οδό, είναι αυτό το διαμέρισμα” και λέω “δεν το πιστεύω ότι μου δίνουν κλειδιά σπιτιού εδώ πέρα”. Πραγματικά ακραίο», αποκάλυψε ο Έλληνας καλλιτέχνης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY