- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νέο βίντεο δείχνει τον Τζάστιν Μπαλντόνι να αστειεύεται για «εκπαίδευση σεξουαλικής παρενόχλησης»
Ήρθε στη δημοσιότητα σε ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη διαμάχη με την Μπλέικ Λάιβλι
Νέο βίντεο δείχνει τον Τζάστιν Μπαλντόνι να αστειεύεται για «εκπαίδευση σεξουαλικής παρενόχλησης»
Ένα νέο, αδημοσίευτο μέχρι τώρα βίντεο από τα γυρίσματα του It Ends With Us έχει προκαλέσει νέα θύελλα γύρω από τον Τζάστιν Μπαλντόνι, την ώρα που η δικαστική του σύγκρουση με την Μπλέικ Λάιβλι γίνεται ολοένα πιο έντονη.
Το υλικό – διάρκειας οκτώ λεπτών – κατατέθηκε μάλιστα από την ίδια την εταιρεία παραγωγής του Μπαλντόνι, την Wayfarer, ως μέρος του φακέλου υπεράσπισής του. Το βίντεο, γυρισμένο στις 23 Μαΐου 2023, δείχνει τον ηθοποιό-σκηνοθέτη μαζί με τη Λάιβλι και την Τζένη Σλέιτ να συζητούν πριν από γύρισμα σκηνής μπαρ.
Σε μια στιγμή, ο Μπαλντόνι προφέρει τη λέξη «sexy» κοιτάζοντας προς τη Λάιβλι· παρότι η νομική του ομάδα επέμεινε ότι ήταν μια «απολύτως ασήμαντη» φράση, το βίντεο δείχνει μέλη του συνεργείου να κοιτάζονται μεταξύ τους με εμφανή αμηχανία. Οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι η Λάιβλι φορούσε fleece onesie – όπως όλοι στο σετ – και δεν υπήρχε τίποτα το υπονοούμενο στη στάση του ηθοποιού.
Όμως λίγο μετά καταγράφεται η ατάκα που άναψε φωτιές: ο Μπαλντόνι, στρεφόμενος προς την Σλέιτ, λέει: «Συγγνώμη, έχασα την εκπαίδευση για τη σεξουαλική παρενόχληση», κάνοντας ταυτόχρονα μια θεαματική γκριμάτσα και ανασηκώνοντας τα μάτια του προς την κάμερα.
Η νομική του ομάδα χαρακτήρισε το σχόλιο «απολογία σε περίπτωση που η προηγούμενη φράση του παρερμηνεύτηκε». Ωστόσο, οι επικριτές στο διαδίκτυο θεώρησαν ότι το eye-roll υποβάθμιζε σημαντικά θέματα συμπεριφοράς στον χώρο εργασίας, ειδικά δεδομένου ότι ο Μπαλντόνι ήταν και σκηνοθέτης και εργοδότης της παραγωγής.
«Προσπαθώ να καταλάβω τι είναι χειρότερο: το βλέμμα πάνω-κάτω ή το eye-roll που δείχνει τι πιστεύει πραγματικά για την εκπαίδευση σε θέματα παρενόχλησης», έγραψε χρήστης στο Reddit. Άλλος σχολίασε: «Νιώθεις σχεδόν σωματικά πόσο άβολα είναι όλοι γύρω του».
Το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα σε ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή. Μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Μπαλντόνι είχε καταθέσει άλλο υλικό ως μέρος της υπεράσπισής του: ένα κομμένο πλάνο που – όπως υποστηρίζει – δείχνει τη Λάιβλι να προχωρά σε αυθόρμητο φιλί προς τον χαρακτήρα του σε σκηνή που δεν υπήρχε στο σενάριο. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, η Λάιβλι «επέβλεψε» τη σκηνή και την επανέλαβε σε κάθε λήψη.
Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2024 η Μπλέικ Λάιβλι είχε κατηγορήσει τον Μπαλντόνι για σεξουαλική παρενόχληση και εκδικητική συμπεριφορά, κατηγορίες τις οποίες ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.
Παρά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του It Ends With Us — 148 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ και 350 εκατ. παγκοσμίως — η ταινία έχει επισκιαστεί από την όλο και πιο τοξική δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.
Πηγή: Daily Mail
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
To ζευγάρι είναι μάζι από το 2013
«Δεν ξέρεις ποτέ αν ο νεκρός μας ακούει ή όχι. Θα σας πω μετά τις πρώτες δύο - τρεις» είπε ο γνωστός σχεδιαστής
Της αφαίρεσαν 22.000 ευρώ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Κάρολος Βιδάλης πέθανε πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 34 ετών
«Δεν έχω το ίδιο κύρος από τη στιγμή που δεν έχω την ίδια δισκογραφία»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Εμένα με άφησαν στην ίδια τάξη στη δραματική σχολή γιατί ήμουν χοντρή, πρόσθεσε η στιχουργός
Στα επείγοντα του Παπαγεωργίου εισήχθη το πρωί ο λαϊκός τραγουδιστής – Πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Πότε σταματάμε να σχολιάζουμε τα σώματα των άλλων...» ανέφερε η τραγουδίστρια
«Όταν το είπα στους γονείς μου εξέλαβα "πόρτα"»
Η κάπα των 8 κιλών που δημιούργησε για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η τραγουδίστρια απάντησε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το ντύσιμό της
Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έγινε τον Οκτώβριο του 2025
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.