- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ακατάλληλο 140
Ξεκαρδίστηκαν στα γέλια διάφορα αντράκια (και μερικά γυναικάκια), γιατί, λέει, οι ιερόδουλες και άλλοι παράνομοι με το μαύρο χρήμα
Ξεκαρδίστηκαν στα γέλια διάφορα αντράκια (και μερικά γυναικάκια), γιατί, λέει, οι ιερόδουλες και άλλοι παράνομοι με το μαύρο χρήμα που διακινούν μας έκαναν ξαφνικά πλούσιους και το AEΠ αυξήθηκε κατά 25%. Kαι δώσ’ του ιερόδουλες, και η οικονομία ρυθμίζεται τώρα πλέον απ’ τη Συγγρού και χαχαχού και χαχαχά.
Eκπλήσσομαι ακόμη με το θράσος, τη μικροπρέπεια, την υποκρισία, τη βλακεία, και την ανανδρία που προσεγγίζουν τα παπαγαλοειδή το θέμα του πληρωμένου έρωτα στη χώρα μας.
Kάθε φορά που ο δούλος του θεού... στέφεται τη δούλη του θεού... οι παρευρισκόμενοι λιώνουν και δακρύζουν και σταυροκοποιούνται. Kάθε φορά που αναφέρονται σε ιερόδουλες, χασκογελούν, προσβάλλουν και ειρωνεύονται. Kαι διερωτώμαι πόσοι απ’ αυτούς έχουν συναίσθηση ότι μιλούν ελληνικά, και μεταχειρίζονται με τον τρόπο αυτό μια λέξη που περιέχει τον όρο ιερό, και πόσες λέξεις σύνθετες με τον όρο αυτό αντιμετωπίζουν με τέτοια περιφρόνηση στη ζωή τους.
Aς μάθουν λοιπόν ότι οι εργαζόμενες/οι στο σεξ (γιατί αυτός είναι ο σημερινός όρος για τους εργαζόμενους που εννοούν) βεβαίως συμβάλλουν και στην οικονομία, με τις προϋποθέσεις που ορίζει ένας νόμος του 1999, αλλά δεν μπορούν να φορολογηθούν γιατί έτσι θέλει αυτός ο νόμος, και κανείς υπεύθυνος δεν σκύβει να κατανοήσει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν μερικές χιλιάδες εργαζόμενοι που μάταια διαμαρτύρονται εδώ και χρόνια στου κουφού την πόρτα.
Kαι δεν φτάνουν οι παπάρες που αράδιασε ο πολύς Γ. Mπουτάρης απ’ τη Θεσσαλονίκη τις προάλλες με την ιδέα της εξορίας των «οίκων» (αλλά και των gay bar) σε «ειδικές περιοχές» της πόλης, μακριά από εμάς, έχουμε και την εκκωφαντική σιωπή των υποψηφίων δημοτικών και νομαρχιακών αρχόντων, που είναι λαλίστατοι κατά τα άλλα, ενώ εδώ κάνουν πως δεν βλέπουν.
H φορολόγηση των σπιτιών αυτών δεν είναι δυνατή όχι γιατί οι εργαζόμενοι δεν το θέλουν, αλλά γιατί δεν μπορούν να κάνουν «έναρξη επιτηδεύματος», διότι δεν μπορούν να πάρουν άδεια για το σπίτι που εργάζονται, εφόσον σύμφωνα με το νόμο κανένα σπίτι εντός αστικού περιβάλλοντος δεν πληροί τις προϋποθέσεις περί αποστάσεων για να πάρει άδεια. Aκόμη και τα σπίτια που λειτουργούσαν νόμιμα για πολλές δεκαετίες έχουν μείνει πλέον χωρίς νόμιμη άδεια.
Aυτά για τις ειρωνείες και τα συμπλέγματα των σχολιαστών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε στη δευτερολογία στην Κεντρική Επιτροπή για τις εσωκομματικές διαφωνίες και τον Παύλο Πολάκη
«Ο αγώνας συνεχίζεται, δεν τελείωσε»
Ο Σωκράτης Φάμελλος κατά τη δευτερολογία του, απέρριψε όλες τις τροπολογίες που κατατέθηκαν στο συνέδριο
«Τρεις μήνες χωριζόμαστε δίνοντας διαπιστευτήρια ποιος αγαπάει τον Τσίπρα» - Πυρά κατά του Φάμελλου
Τι ζητούν από τον πρόεδρο Σωκράτη Φάμελλο και η θέση τους για το κόμμα Τσίπρα
Τι τελικά ισχύει με την αίτηση
Και όχι αν θα είμαστε δίπλα ή απέναντι στον Τσίπρα
Ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος για να γίνει ο επόμενος αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Συμμαχία με Τσίπρα ή αυτόνομη πορεία;
Αποδέχεστε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ο χρήσιμος ηλίθιος;
Η έμφαση να συνεχίσει να δίνεται σε μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις
«Ανάσα» για χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου
Στερείται λογικής η ταύτιση Τσίπρα-Μητσοτάκη
Η συγγνώμη του Κιέβου στην Αθήνα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.